De decembertraditie van Vink Academy is de zoektocht naar jullie allerbeste foto’s van 2022. Stuur jij jouw foto’s ook weer in voor deze challenge?

Iedere maand daag ik je met de fotografiechallenge uit om op pad te gaan en foto’s te maken passend bij een specifiek thema. Maar in december gooien we deze regels overboord. Je mag iedere foto insturen, zolang hij maar gemaakt is in 2022.

Dus… wat is jouw beste, mooiste, gaafste, speciaalste, favoriete foto van dit jaar? Misschien heb je gelijk een foto in gedachten, misschien wil je nog even door de fotomappen scrollen. Je mag maximaal drie foto’s insturen, dus ik wens je alvast succes met kiezen! :)

Uiteindelijk behalen 15 foto’s de eregallerij en verdienen zij een plek in de Hall of Fame!

Ik kijk er nu al enorm naar uit om de foto’s allemaal te bekijken. Dat doe ik in de laatste dagen van het jaar, zodat de Hall of Fame nog voor 2023 online staat. Insturen kan daarom tot en met 28 december.

Het is alweer de negende keer dat ik deze beste-foto-van-het-jaar-challenge organiseer. Bekijk hier de jaren 2014, 2015, 20162017, 2018, 2019, 2020 en 2021.

Win de Limited Edition van Iedereen FotoSMART

Boek Iedereen FotoSMART geschreven door Laura VinkBehalve dat je met jouw foto kans maakt op een plek in de Hall of Fame, maak je ook kans op de Limited Edition van mijn boek Iedereen FotoSMART. In de webshop koop je alleen nog de ‘gewone’ hardcover. Maar stiekem heb ik nog wat Limited Editions, die ik bewaar voor speciale gelegenheden. Zoals deze challenge. :)

Twee exemplaren van de Limited Edition ga ik bij deze fotografiechallenge verloten onder alle inzendingen. Het enige wat je moet doen om kans te maken is een foto uploaden en bij het formulier het vinkje op Ja te zetten. Extra motivatie dus om jouw foto’s in te sturen!

Helaas… je kunt geen foto’s meer uploaden voor deze challenge. Klik hier om de Hall of Fame te bekijken. Jeanne en Bram zijn de twee winnaars van het boek Iedereen FotoSMART. Zij hebben allebei een persoonlijk bericht van mij ontvangen.

Voorwaarden winactie boek Iedereen FotoSMART
  • Het boek wordt gratis verzonden naar Nederland en België. Woon je in een ander land? Dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
  • Je ontvangt tussen kerst en oudjaar een email dat jij de winnaar bent. Reageer daarop binnen vijf dagen met je adresgegevens, anders vervalt je prijs en trek ik een andere winnaar.
  • Er wordt niet gecorrespondeerd over de uitslag.
  • Het is niet mogelijk om de prijs in te wisselen voor contanten of een ander boek.