Voor de fotografie challenge van 2014 vroeg ik iedereen zijn of haar favoriete foto’s van 2014 in te sturen. Nou.. dat heb ik geweten. Er werden maar liefst 443 prachtige foto’s ingestuurd. De onderwerpen liepen uiteen van natuur- en landschapsfoto’s, portretten, macro, architectuur, noem maar op. De keuze was alles behalve gemakkelijk, en ik schakelde drie vriendinnen in als hulptroepen. Na enig overleg en het wegstrepen van onze grotere selectie foto’s kwamen we uiteindelijk tot onderstaande selectie die volgens ons een plekje in de Hall of Fame hebben verdiend!

Bij deze wil ik ook iedereen bedanken die deze fotografiechallenge, of eerder dit jaar, heeft meegedaan. Het is een groot plezier om elke keer weer zoveel mooie foto’s te mogen bekijken. Ik hoop dat jullie met net zoveel plezier de foto’s voor de fotografie challenge maakten/uitkozen/instuurden, ook als jouw foto’s uiteindelijk niet de Hall of Fame behaalde. In 2015 gaan we uiteraard door met de fotografie challenge, en ik kijk nu alweer uit naar de resultaten!

Klik op de foto’s om deze groter te bekijken. Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om door de foto’s heen te gaan. Onder elke foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

Aan deze fotografie challenge zat ook een winactie gekoppeld. De winnaar van de online fotografie cursus “Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen” is geworden: Caroline de Vries. Gefeliciteerd!

Wil jij ook jouw foto graag in de Hall of Fame op deze site terugzien? Stuur dan je foto’s in voor de nieuwe fotografie challenge die elke 1ste van de maand online komt!