Fotografie challenge

Beter leren fotograferen doe je vooral door veel te doen. Ik daag je daarom elke maand uit met een nieuwe fotografie challenge. Ga met de camera op pad, maak een foto passend bij het thema of onderwerp en stuur jouw foto voor de 26ste van de maand in. De mooiste foto’s verdienen een plekje in de Hall of Fame!

Hall of Fame: Blauw

2020-06-30T22:58:12+00:00Fotografie challenge, Hall of Fame|

Het thema van de fotografiechallenge van de maand juni was BLAUW. Een populair onderwerp, totaal stuurden jullie 326 foto's in. YEAH! Van blauwe ogen tot blauwe voorwerpen, van de lucht tot water, er zat weer veel variatie in de foto's. Superleuk om te zien! Rabin en ik hebben samen alle foto's bekeken en dit [...]

Fotografiechallenge mei: Eigen huis & tuin

2020-05-31T09:14:54+00:00Fotografie challenge|

Het thema van de maand mei is "Eigen huis & tuin". Daarmee doel ik niet op het bekende televisieprogramma waarbij je je huis of tuin een make-over geeft (tu tu tuduu), maar wel dat je dus gewoon thuis de foto's maakt. Je mag dus interieurfoto's insturen, foto's van dagelijkse taferelen, van de bloemen in je tuin, noem maar op!

Hall of Fame: Culinaire fotografie

2020-04-30T19:59:20+00:00Fotografie challenge, Hall of Fame|

In maart en april was het thema van de fotografiechallenge "Culinaire fotografie". En wat heb ik veel smakelijke foto's voorbij zien komen. Niet ieder gerecht was een culinair hoogstandje, maar dat was ook geen vereiste. Zolang je het eten maar mooi op de foto zette en dat is gelukt. Bekijk welke 12 foto's een plek in de Hall of Fame verdiend hebben.