Meer dan 800 foto’s stuurden jullie in voor de fotografiechallenge met het thema ‘beste foto van 2020’. Het selecteren was een feestje, wat zaten er weer veel gave platen bij! Het jaar 2020 was voor velen een bewogen jaar en ik vind het daarom echt fantastisch dat jullie ondanks het coronavirus zoveel mooie beelden hebben geschoten. Iedereen bedankt voor het insturen!

Het selecteren van de Hall of Fame doe ik zelden alleen, meestal kijkt Rabin of Sofie mee. Of een vriend(in) die toevallig op bezoek is. Smaken verschillen nou eenmaal en het is altijd leuk om te merken dat we niet dezelfde favorieten hebben. Omdat er dit keer zoveel foto’s ingestuurd waren, hielpen zowel Sofie als Rabin mee met de selectie. Je moet je voorstellen dat dit altijd een beetje een ‘onderhandeling’ is. Zo van “Ja maar als jij die kiest, dan wil ik die per se in de selectie“. Haha! Maar goed… hieronder zie je dus welke 15 foto’s volgens ons het plekje in de Hall of Fame verdiend hebben.

Onder de foto staat de naam van de fotograaf. Klik op de foto om ‘m groter te bekijken. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

P.s. Bekijk ook de Hall of Fame met het thema kerstversiering, ook van deze maand.

P.ps. Met het insturen van je foto’s maakte je ook kans op het boek Iedereen FotoSMART. Rudi en Caroline kwamen als de gelukkige winnaars uit de bus en hebben inmiddels bericht gehad. Niet gewonnen? Bestel dan hier zelf een exemplaar van het boek.

Instagram-accounts: