In december nodig ik iedereen altijd uit om zijn of haar beste foto’s van het jaar in te sturen voor de fotografiechallenge. Niemand hoeft op pad voor een specifiek onderwerp of thema, maar iedereen maakt kans op een ereplekje in de Hall of Fame. En net als vorig jaar, werden er weer veeeeeeel foto’s ingestuurd. 733 om precies te zijn, dat zijn er 29 meer dan vorig jaar. Wieeeha nice! En nu kan ik wel typen dat de selectie kneiterlastig was, maar dat snappen jullie ook zonder die mededeling zelf wel. Samen met Rabin gingen we er even goed voor zitten en kwamen we na enig overleg tot deze Hall of Fame selectie van vijftien foto’s. Tadaaaa!

Iedereen die foto’s heeft ingestuurd, bij deze challenge of een andere dit jaar, super bedankt! Ik hoop dat je in 2019 ook weer meedoet. In 2019 zet ik de maandelijkse fotografie challenge uiteraard door, maar er komt wel een kleine extra aanpassing bij. Wat dat is, dat zie je in januari. ;)

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken. Onder iedere foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.