Fotografie inspiratie

Vink Academy wil jou niet alleen informeren over fotografie, maar jou als fotograaf ook inspireren met onderstaande berichten. Wil je nog meer inspiratie? Volg Vink Academy dan ook op Pinterest, Instagram en Facebook!

Het Perfecte Plaatje op RTL4 | Mijn kijk op het tv-programma

2019-05-25T12:08:34+00:00Fotografie inspiratie, Persoonlijk|

In het najaar van 2019 komt het Perfecte Plaatje weer op tv. In dit programma gaan bekende Nederlanders met elkaar de strijd aan om de mooiste foto's te maken. Iedere aflevering doen ze dat aan de hand van opdrachten, die beoordeeld worden door de vaste jury en een gastfotograaf. Natuurlijk valt er ook iedere keer iemand af en zo blijven er twee over die de strijd aangaan in de finale. In dit artikel vertel ik wat ik van het programma vind!

Speulderbos in de herfst – Dansende bomen

2018-11-17T15:41:45+00:00Fotografie inspiratie|

Als je een kwartiertje op de parkeerplaats van boshuis Drie staat te wachten, zie je minimaal één fotograaf met grote cameratas en statief het Speulder inlopen - of er net weer uit komen. Niet zo gek ook, want het Speulderbos is ontzettend fotogeniek! In dit artikel een lading foto's ter inspiratie van dit prachtige bos in de herfst. Het Speulderbos en het Sprielderbos liggen in het noordw [...]

X