Instagram

Tips en inspiratie over Instagram. Instagram is hét sociale medium om jouw mooiste foto’s te delen. Met deze aritkelen leer bijvoorbeeld hoe je foto’s via de computer op Instagram zet, wat het verschil is tussen het gewone Instagram feed en Instagram Stories en meer.

5x sneller de tekst typen voor een Instagram-foto, story of DM

2019-10-22T13:09:45+00:00Instagram|

Een interessant onderschrift bij je Instagramfoto, een leuke caption of 'ondertiteling' bij je Instagram Story-video, vragen beantwoorden via DM. Stiekem gaat er best veel tijd zitten in het typen op Instagram. Gelukkig zijn er een aantal trucs waardoor je gewoon op je computer kan typen en toch alle functionaliteiten van de Instagram-app kunt gebruiken. In dit artikel zet ik de mogelijkheden op een rij.

Witte rand om foto’s maken voor Instagram: 4 manieren

2019-10-08T12:18:57+00:00Fotobewerking, Instagram|

Hoe zet je een witte rand om je foto's voor Instagram? In dit artikel lees je over vier verschillende manieren. Gebruik Photoshop of Lightroom voor een witte rand om de foto's of zet een border met Instagram of een andere app. Door dit te doen wordt er van een staande foto niets afgesneden op Instagram, maar kun je de 2:3 foto helemaal plaatsen.

Instagram Challenge #elkedageenfotoinmaart

2019-02-28T16:29:35+00:00Instagram, Persoonlijk|

Ik heb een challenge voor mijzelf bedacht! Deze maand ga ik elke dag één foto op Instagram zetten. Waarom is dat een uitdaging? Omdat het al meer dan een jaar (misschien wel twee) mijn goede voornemen is om meer foto's op Instagram te plaatsen. Maar op een of andere manier lukt me dat niet. Of eigenlijk: ik maak er gewoon de tijd niet voor vrij. Tijd voor actie! In de terugblik van 2016 be [...]

9 trucjes en handigheidjes die je waarschijnlijk nog niet kent op Instagram

2019-02-28T16:30:39+00:00Fotografietips, Instagram|

Instagram is de app die ik het meest gebruik op mijn telefoon. Toch duurde het lang voordat ik al deze Instagram trucs en handigheidjes ontdekt had, zoals het pauzeren van Instagram Stories, het kiezen van je eigen kleuren, snel een profiel checken, foto's archiveren of een emoticon of sticker in een video laten meebewegen. In dit artikel vertel ik je hoe deze trucs en handigheidjes in de Instagram app werken!

Terugblik op 2017 & bestnine van Instagram

2019-01-24T15:59:01+00:00Instagram, Persoonlijk|

En alweeeer een jaar voorbij. Tijd voor een terugblik op 2017 aan de hand van mijn Instagram foto's. Over hét hoogtepunt van dit jaar hoef ik niet lang na te denken. Dat was toch wel de publicatie van mijn foto's in National Geographic. In 2016 won ik de beurs van de Marius van der Sandt Academy en tot en met juni werkte ik hiervoor aan een fotoserie. Het onderwerp dat ik hiervoor had geko [...]

X