Tips en inspiratie over Instagram. Instagram is hét sociale medium om jouw mooiste foto’s te delen. Met deze aritkelen leer bijvoorbeeld hoe je foto’s via de computer op Instagram zet, wat het verschil is tussen het gewone Instagram feed en Instagram Stories en meer.

5x sneller de tekst typen voor een Instagram-foto, story of DM

Instagram|

Een interessant onderschrift bij je Instagramfoto, een leuke caption of 'ondertiteling' bij je Instagram Story-video, vragen beantwoorden via DM. Stiekem gaat er best veel tijd zitten in het typen op Instagram. Gelukkig zijn er een aantal trucs waardoor je gewoon op je computer kan typen en toch alle functionaliteiten van de Instagram-app kunt gebruiken. In dit artikel zet ik de mogelijkheden op een rij.

Instagram Challenge #elkedageenfotoinmaart

Instagram, Persoonlijk|

Ik heb een challenge voor mijzelf bedacht! Deze maand ga ik elke dag één foto op Instagram zetten. Waarom is dat een uitdaging? Omdat het al meer dan een jaar (misschien wel twee) mijn goede voornemen is om meer foto's op Instagram te plaatsen. Maar op een of andere manier lukt me dat niet. Of eigenlijk: ik ma [...]

9 trucjes en handigheidjes die je waarschijnlijk nog niet kent op Instagram

Fotografietips, Instagram|

Instagram is de app die ik het meest gebruik op mijn telefoon. Toch duurde het lang voordat ik al deze Instagram trucs en handigheidjes ontdekt had, zoals het pauzeren van Instagram Stories, het kiezen van je eigen kleuren, snel een profiel checken, foto's archiveren of een emoticon of sticker in een video laten meebewegen. In dit artikel vertel ik je hoe deze trucs en handigheidjes in de Instagram app werken!

Ga naar de bovenkant