Wil jij een origineel kaartje versturen naar je geliefde of geheime crush? En houdt hij of zij van fotograferen? Dan maak je zeker een goede indruk met één van deze drie Valentijnskaartjes!

Valentijnskaart voor fotografen: we click together Jij bent mijn perfecte plaatje ValentijnskaartI love you so much Valentijnskaart

 

Hoe verstuur je deze Valentijnskaartjes?

Je kunt de kaartjes hieronder downloaden en dan versturen via Whatsappen of mail. Of zet ‘m op social media en tag de persoon voor wie de boodschap is.

Stuur je het kaartje liever anoniem? Print het kaartje bijvoorbeeld uit en verstuur deze met de post.

Van alle drie ontwerpen zijn er twee variaties downloaden. Een liggend ontwerp, waarmee je het ontwerp kan afdrukken op bijvoorbeeld 10×15 of 13x18cm. En een staand formaat: deze is ideaal om te delen op social media (op Instagram kun je zelf dan de staande uitsneden van 4×5 gebruiken).

Het staande ontwerp kun je ook als achtergrond gebruiken op je smartphone. Misschien een idee om de achtergrond van de telefoon van je lief stiekem te veranderen? ;)

Ik wens je een hele fijne Valentijnsdag toe! (Overigens zijn de kaartjes ook de rest van het jaar te gebruiken he ;))

Ohja… de tekening op het kaartje “mijn perfecte plaatje” is gemaakt door mijn moeder Selma Vink. Speciaal voor jullie. Mooi hè!?

Valentijnskaart downloaden

PDF

JPG voor fotoafdruk van 13x18cm of kleiner. Gebruik deze bestanden als je het kaartje naar een afdrukcentrale stuurt.

JPG met het formaat voor de achtergrond van je smartphone (9:16)