Ieder jaar hebben we in december hetzelfde thema. In deze maand mag je jouw beste foto van dat jaar uploaden. Geen vastomlijnd onderwerp, het maakt niet uit wat er op de foto staat. Zolang hij maar in 2021 is gemaakt en echt jouw gaafste, mooiste, tofste foto van het jaar is. Of vooruit… één van jouw drie beste werken! ;)

Waarom meedoen met deze challenge? 

Allereerst is het een mooi moment om stil te staan bij de foto’s die je hebt gemaakt dit jaar. Blader nog eens door de mappen, wie weet kom je ook nog foto’s tegen die je alweer was vergeten. Of beleef de mooie momenten gewoon nog een keer!

Boek Iedereen FotoSMART geschreven door Laura Vink

Een tweede reden om jouw foto’s in te sturen is omdat je dan kans maakt op de Limited Edition van mijn boek Iedereen FotoSMART. Deze versie is sinds de zomer van 2019 niet meer te koop. Maar stiekem heb ik er nog wel een paar. Twee daarvan ga ik daarom nu bij deze fotografiechallenge verloten onder alle inzendingen. Het enige wat je moet doen om kans te maken is een foto uploaden en bij het formulier het vinkje op Ja te zetten. That’s it!

Ben je benieuwd welke foto’s voorgaande jaren in december een plek in de Hall of Fame veroverden? Check dan de jaren 2014, 2015, 20162017, 2018, 2019 en 2020.

Ik reken op veel inzendingen, maar daar kijk ik alleen maar naar uit! :)

Insturen kon tot en met 26 december.

Paarse heide met bomen en regenboog

Winactie voorwaarden

  • Het boek wordt gratis verzonden naar Nederland en België. Woon je in een ander land? Dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
  • Je ontvangt na de kerst een email dat jij de winnaar bent. Reageer daarop binnen vijf dagen met je adresgegevens, anders vervalt je prijs en trek ik een andere winnaar.
  • Er wordt niet gecorrespondeerd over de uitslag.
  • Het is niet mogelijk om de prijs in te wisselen voor contanten of een ander boek.