Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografie challenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, zul je elke keer weer meer leren! Het onderwerp van de maand februari is “Water”.

Van (water)landschappen tot druppels; de mogelijkheden zijn weer zeer eindeloos in deze fotografie challenge. Zorg wel dat het water een belangrijke rol speelt in de foto (dus niet een foto die er toevallig ook water op heeft) want alleen de allerbeste ‘water’-foto’s verdienen een plekje in de Hall of Fame.

Fotografie challenge: Water

Met bewegend water kun je trouwens veel gave dingen doen, zoals het bevriezen van druppels of juist bewegingsonscherpte creëren door te spelen met de sluitertijd. Foto’s die onderwater gemaakt zijn, mogen natuurlijk ook ingestuurd worden.

Water druppels fotograferen

Is het deze maand slecht weer? Laat je niet tegenhouden met door de regen buiten, want deze inspirerende foto’s op Pinterest laten zien dat je juist dan ook hele gave foto’s kunt maken. Maar let wel op: je camera houdt er meestal niet zo van om nat te worden.

De fotografie challenge is afgelopen (februari 2014). Klik hier om de Hall of Fame foto’s van deze fotografie challenge te bekijken!