Topmenu

Hall of Fame: Mistig

Wauw wauw wauw, ik denk dat dit mijn favoriete challenge van het jaar was. Het thema van de maand november was mistig. Ik had jullie de keuze gegeven tussen het onderwerp kunstlicht en mistig, waarbij jullie duidelijk de voorkeur hadden (72%) voor het laatste. Mistig, dat moest het worden! Maar stiekem was ik wel een beetje huiverig; wat als het nou niet mistig zou zijn? Je bent toch wel aangewezen op de omstandigheden!

Hoewel we in november volgens mij maar 1 of 2 dagen hadden dat het écht mistig was (vooral in het noorden van Nederland), waren er genoeg mistlaagjes boven het water en boven de velden. En jullie stuurden maar liefst 270 foto’s in! En had ik al gezegd? WAUW! Niet alleen de mist(lagen) stonden er goed op, jullie combineerden het vaak ook met prachtig licht van een zonsopkomst (of zonsondergang). Samen met de herfstkleuren deed de mist het ook super goed in het bos en zag ik hier en daar wat magische lichtstralen voorbijkomen. De selectie was met zoveel moois natuurlijk niet gemakkelijk, maar gelukkig kan ik altijd rekenen op hulptroepen. Dit keer schakelde ik collega Andre Ruiter in – dé meester van de mistfoto’s. Samen selecteerden we deze twaalf foto’s voor de Hall of Fame!

Klik op de foto’s om deze groter te bekijken. Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om door de foto’s heen te gaan. Onder elke foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

Volg jij mij al op Instagram?

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Lees hier lekker verder:

 

6 reacties op Hall of Fame: Mistig

 1. Tonny 7 december 2018 at 20:21 #

  Ik kan eigenlijk geen keuze maken en denk dat ik nog wel wat kan leren. Maar het belangrijkste is gewoon veel doen. Het plaatje van Jolanda en Krist vind ik toch wel heel bijzonder. Zeker dat Jolanda “tegen” de regels in de boom links in beeld heeft geplaatst, Juist dat soort zaken spreken mij wel aan. Top.

 2. Tine 7 december 2018 at 07:26 #

  Wat een prachtige foto’s. Fijn dat je ons mee laat genieten van al dit moois.

  • Laura 11 december 2018 at 08:57 #

   Met dank aan iedereen die foto’s ingezonden heeft natuurlijk! :)

 3. Joop 6 december 2018 at 22:41 #

  Mooie foto’s, leuk hoor.

 4. Theo Wittebol 6 december 2018 at 18:22 #

  Mooie foto’s, proficiat.

 5. Simone Kuijt 1 december 2018 at 16:24 #

  Gefeliciteerd allemaal! Prachtige foto’s! Die van Karin de Jonge is mijn favoriet, geweldig als je dit mag aanschouwen.

Geef een reactie

X