Topmenu

Hall of Fame: Driehoek

Het thema van de maand juni was DRIEHOEK en in totaal werden er 113 foto’s ingestuurd. Bij de ene foto waren de driehoeken duidelijk dan bij de andere, maar echt… elke foto had één of meer driehoeken. YEAH. Ik vind het leuk om te zien dat sommigen een onderwerp fotografeerden dat heel duidelijke uit driehoeken bestond, terwijl anderen juist zelf driehoeken creëerden door de manier van fotograferen of positioneren van het voorwerp. Echt hoor, elke keer verbaas ik me weer over de variatie die jullie met z’n allen geven.

Hieronder zie je de twaalf foto’s die een plekje veroverden in de Hall of Fame! Klik op de foto’s om deze groter te bekijken. Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om door de foto’s heen te gaan. Onder elke foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

 

 

Hi, ik ben Laura Vink

Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Mijn visie is kort maar krachtig: iedereen kan mooiere foto’s leren maken, met wat voor camera je ook fotografeert. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen.

Ik ben Laura Vink

Bewaar dit artikel op Pinterest:


 

 

PAASACTIE!

Gebruik nu in het winkelmandje de kortingscode PAASHAAS en krijg 50,- korting op de online fotografiecursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen. 


eBook: Alles over Scherptediepte

Gratis eBook: Alles over Scherptediepte

Meld je net als 34 duizend anderen aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en krijg het eBook (62 pagina’s) helemaal gratis.

  

 

Een reactie op Hall of Fame: Driehoek

  1. Simone 1 juli 2018 at 13:28 #

    Yeah, ik sta in de Hall of Fame! Wat leuk, Laura!

Geef een reactie

X