De laatste maand van het jaar is het thema van de fotografiechallenge altijd “Mijn beste foto van het jaar“. Maar geheel in stijl van 2020 – het jaar waarin alles anders gaat – doen we de fotografiechallenge in december dit jaar ook beetje anders. Deze maand zijn er namelijk twee challenges! Hieronder vind je de challenge met het thema kerstversiering. Van kerstomen tot kerstkransjes tot kerstverlichting, alles mag. Ga naar deze pagina voor de tweede challenge, met het thema waar we iedere jaar mee afsluiten. Doe je ook weer mee?

Een badeend in de kerstboom, natuurlijk! :)

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar hier thuis staat de kerstboom al sinds 27 november. En dat terwijl we de afgelopen twee jaar juist geen kerstboom hadden. Vorig jaar waren Rabin en ik met de kerstdagen bij familie en de dag erna gingen we op reis. En het jaar daarvoor had ik geen zin om een kerstboom op te zetten. Simpelweg omdat ik te lui was om naar het tuincentrum te gaan en ‘m boom te scoren. Maar dit jaar… dit jaar kon ik niet wachten en had ik zin om flink uit te pakken! Ik weet dat ik hierin niet de enige ben. Bij een poll die ik op Christmaholic voorbij zag komen, gaven veel mensen aan dit jaar hun kerstboom eerder op te zetten. Voor wat extra gezelligheid in de donker tijd van het jaar, waarin de meeste van ons ook veel thuis zijn.

Dus… leef je uit met de kerstversiering, maak er een mooie foto van en stuur ze in! Net als bij alle andere maandelijkse challenges geldt dat de foto’s niet ouder mogen zijn dan 6 maanden. Dus tenzij jij de kerstboom al sinds deze zomer hebt staan, stuur je de foto’s in die je nu nieuw hebt gemaakt.

Lees ook de tips voor het fotograferen van de kerstboom.

Insturen voor deze challenge is niet meer mogelijk.