Ieder jaar heeft de fotografiechallenge in december het thema “Mijn beste foto van het jaar“. Maar 2020 is nou eenmaal het jaar waarin alles anders gaat. En dus ook de fotografiechallenge! Deze maand is er niet één, maar zijn er twee challenges waaraan je kunt meedoen. kerstversiering/”>Op deze pagina staat de fotografiechallenge met als thema kerstversiering. Doe je ook weer mee?

Het is alweer het zevende jaar dat we in december de challenge ‘de beste foto van het jaar’ hebben. Alleen omdat december ieder jaar ‘bezet’ was door dit thema – en ik de traditie niet wilde verbreken – vond ik het wel jammer dat ik nooit jullie mooiste foto’s van kerstbomen, kerstlichtjes en meer kon zien. Daarom dus dat er dit jaar twee challenges zijn. Ga naar de challenge van kerstversiering en daar je foto’s te uploaden.

Hieronder kun je jouw mooiste foto’s van 2020 insturen. Het jaar van corona, het jaar waarin zoveel anders ging dan anders. Maar wat ik hoop dat niet veranderd is, is jouw plezier in fotografie. En dat je dus ook maar veel mooie foto’s hebt gemaakt en de selectie van drie stuks enorm lastig is. ;)

Nieuwsgierig welke foto’s voorgaande jaren in december een plek in de Hall of Fame veroverden? Check dan de jaren 2014, 2015, 20162017, 2018 en 2019.

 

Win de Limited Edition van Iedereen FotoSMART

Boek Iedereen FotoSMART geschreven door Laura VinkDe Limited Edition van mijn boek Iedereen FotoSMART is sinds vorig jaar zomer al niet meer te koop. Maar toen ik op zolder de kerstspullen tevoorschijn haalde, vond ik nog een paar van deze extra luxe exemplaren in een aparte doos. Whahahaha yes!

Twee exemplaren ga ik bij deze fotografiechallenge verloten onder alle inzendingen. Het enige wat je moet doen om kans te maken is een foto uploaden en bij het formulier het vinkje op Ja te zetten. That’s it!

 

Insturen voor deze challenge is niet meer mogelijk. Caroline en Rudi hebben ieder een exemplaar van het boek gewonnen, zij hebben van mij inmiddels bericht gehad.

Winactie voorwaarden

  • Het boek wordt gratis verzonden naar Nederland en Belgie. Woon je in een ander land? Dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
  • Je ontvangt na de kerst een email dat jij de winnaar bent. Reageer daarop binnen vijf dagen met je adresgegevens, adres vervalt je prijs en trek ik een andere winnaar.
  • Er wordt niet gecorrespondeerd over de uitslag.
  • Het is niet mogelijk om de prijs in te wisselen voor contanten of een ander boek.