Topmenu

Fotografiechallenge: Water

Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografiechallenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, leer je steeds meer. Het onderwerp van april is “water”. En dit keer is het een speciale challenge, want je maakt naast die plek in de Hall of Fame ook kans op een reischeque ter waarde van € 450!

Met het thema water kun je werkelijk alle kanten op. Van water uit de kraan tot onze oceaan. Watervallen, rivieren en meren en nog veel meer. Leef je uit, er is zóveel te fotograferen binnen dit thema.

Wie Vink Academy al lang volgt, die herkent misschien dat dit thema eerder geweest is. In februari 2014 om precies te zijn, meer dan vijf jaar geleden dus. Deze foto’s haalden toen de Hall of Fame. Omdat ik het steeds lastiger vind om onderwerpen te verzinnen die leuk zijn om te fotografen en niet te specifiek zijn (want anders kan niet iedereen meedoen), heb ik besloten om af en toe een eerder thema opnieuw aan bod te laten komen. Vinden jullie vast niet erg, toch?

Win een reischeque ter waarde van € 450,- voor een vakantiehuis van NOVASOL

De fotografiechallenge van deze maand is eigenlijk net als altijd. Jij mag maximaal drie foto’s insturen (die niet ouder zijn dan een half jaar) en hebt daarvoor tot en met de 26ste van de maand de tijd. Ik selecteer daaruit (meestal samen met iemand anders) de twaalf of vijftien foto’s die ik online zet in de Hall of Fame. Maar dit keer komt er nog een extra stap achteraan: ik verloot onder de Hall-of-Fame-fotografen een reischeque ter waarde van € 450,- om te besteden aan één van de vele vakantiehuisjes van NOVASOL. Hoe vet is dat!? Zelf was ik begin april op uitnodiging van NOVASOL in Denemarken voor een weekje. Bekijk mijn Instagram Stories om te zien hoe fotogeniek deze bestemming is. Misschien wil jij na het zien van mijn foto’s ook wel Denemarken ontdekken! Maar als je de reischeque wint mag een lang weekend in Nederland, België of ergens anders kan ook. De keuze is helemaal aan jou!

Bij het uploaden geef je akkoord met de voorwaarden van de challenge en deze winactie. (De voorwaarden staan hieronder beschreven). Voor wie twijfelt: jouw gegevens worden NIET doorgegeven aan NOVASOL. Alleen als jij als winnaar uit de bus komt natuurlijk, dan worden dan geef ik jouw naam en mailadres door zodat jij de persoonlijke reischeque kan ontvangen.

Ik kijk weer enorm uit naar al jullie inzendingen!

Klik hier voor de voorwaarden van de winactie

Deze reischeque van NOVASOL is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen. Wie wint gebruikt de cheque uiterlijk 31 december 2019 bij een boeking via de website van NOVASOL, maar het het verblijf mag ook later plaatsvinden. De waarde van de cheque moet in één keer gebruikt worden en is voor de huurkosten van het vakantiehuis. Deze is dus niet in te zetten voor eventuele andere kosten, zoals bedlinnen, energiekosten of de eindschoonmaak, die betaalt de winnaar zelf. Daarnaast zijn alle overige kosten, zoals het vervoer van en naar het vakantiehuis toe en persoonlijke uitgaven, natuurlijk ook voor eigen rekening. Door akkoord te gaan met de voorwaarden verklaar je dat je 18 jaar of ouder bent. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Medewerkers van NOVASOL en Vink Academy zijn uitgesloten van de winactie.

Klik hier om jouw foto in te sturen (tot en met de 26ste van de maand)

Deze foto maakt ik op 1 april (geen grap) in Denemerken, vlakbij het vakantiehuisje waar ik nu verblijf.

Het water dat tijdens op de rotsen slaat krijgt geeft de foto, vanwege de langere sluitertijd, een dynamisch effect.

Hi, ik ben Laura Vink

Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Mijn visie is kort maar krachtig: iedereen kan mooiere foto’s leren maken, met wat voor camera je ook fotografeert. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen.

Ik ben Laura Vink

Bewaar dit artikel op Pinterest:


 

 

eBook: Alles over Scherptediepte

Gratis eBook: Alles over Scherptediepte

Meld je net als 34 duizend anderen aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en krijg het eBook (62 pagina’s) helemaal gratis.

  

 

5 reacties op Fotografiechallenge: Water

 1. elly naborn 12 april 2019 at 19:45 #

  De foto met de vis. gevangen door mijn man en klaar voor in de pan.
  De foto met het groene water gemaakt tijdens een avond workshop. Hofplein Rotterdam
  De foto met de witte bogen gemaakt op de Keukenhof 2018

  • Laura 14 april 2019 at 21:59 #

   Gemaakt in 2018? Dan is die foto te oud om mee te doen Elly. Bij het uploadformulier staat duidelijk dat de foto niet ouder mag zijn dan 6 maanden.

 2. Denise 12 april 2019 at 12:42 #

  De foto’s zijn gemaakt op eind augustus 2018 tijdens onze zomervakantie in Denemarken. Dus net iets ouder dan 6 maanden helaas….

 3. KC den Breejen 12 april 2019 at 11:43 #

  “In de haven, op het water”. Gemaakt tijdens een zeilvakantie op het IJsselmeer in augustus 2008. In de haven van Makkum. Omdat ik het zo’n bijzondere foto vond deze altijd goed bewaard.

  • Laura 14 april 2019 at 22:00 #

   Augustus 2008 of 2018? In beide gevallen is de foto te oud: foto’s mogen niet ouder zijn dan 6 maanden als je ze upload. Dit staat ook bij het uploadformulier vermeld!

Geef een reactie

X