Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografiechallenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, leer je steeds meer. Het onderwerp van april is “water”. En dit keer is het een speciale challenge, want je maakt naast die plek in de Hall of Fame ook kans op een reischeque ter waarde van € 450!

Met het thema water kun je werkelijk alle kanten op. Van water uit de kraan tot onze oceaan. Watervallen, rivieren en meren en nog veel meer. Leef je uit, er is zóveel te fotograferen binnen dit thema.

Wie Vink Academy al lang volgt, die herkent misschien dat dit thema eerder geweest is. In februari 2014 om precies te zijn, meer dan vijf jaar geleden dus. Deze foto’s haalden toen de Hall of Fame. Omdat ik het steeds lastiger vind om onderwerpen te verzinnen die leuk zijn om te fotografen en niet te specifiek zijn (want anders kan niet iedereen meedoen), heb ik besloten om af en toe een eerder thema opnieuw aan bod te laten komen. Vinden jullie vast niet erg, toch?

Win een reischeque ter waarde van € 450,- voor een vakantiehuis van NOVASOL

De fotografiechallenge van deze maand is eigenlijk net als altijd. Jij mag maximaal drie foto’s insturen (die niet ouder zijn dan een half jaar) en hebt daarvoor tot en met de 26ste van de maand de tijd. Ik selecteer daaruit (meestal samen met iemand anders) de twaalf of vijftien foto’s die ik online zet in de Hall of Fame. Maar dit keer komt er nog een extra stap achteraan: ik verloot onder de Hall-of-Fame-fotografen een reischeque ter waarde van € 450,- om te besteden aan één van de vele vakantiehuisjes van NOVASOL. Hoe vet is dat!? Zelf was ik begin april op uitnodiging van NOVASOL in Denemarken voor een weekje. Bekijk mijn Instagram Stories om te zien hoe fotogeniek deze bestemming is. Misschien wil jij na het zien van mijn foto’s ook wel Denemarken ontdekken! Maar als je de reischeque wint mag een lang weekend in Nederland, België of ergens anders kan ook. De keuze is helemaal aan jou!

Ik kijk weer enorm uit naar al jullie inzendingen!

Je kunt geen foto’s meer insturen nu.

Deze foto maakt ik op 1 april (geen grap) in Denemerken, vlakbij het vakantiehuisje waar ik nu verblijf.

Het water dat tijdens op de rotsen slaat krijgt geeft de foto, vanwege de langere sluitertijd, een dynamisch effect.