Topmenu

Hall of Fame: Zwembad

Het thema van de maand augustus was zwembad. Er werden ruim 80 foto’s ingestuurd en daar zat een hoop waterpret bij voor jong en oud. :) Maar ook toffe zwembaddetails en creatieve hoeken. Rabin en ik hebben al foto’s rustig bekeken en na enige overleg kozen we deze negen foto’s voor de Hall of Fame!

Klik op de foto’s om deze groter te bekijken. Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om door de foto’s heen te gaan. Onder elke foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

Hi, ik ben Laura Vink

Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Mijn visie is kort maar krachtig: iedereen kan mooiere foto’s leren maken, met wat voor camera je ook fotografeert. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen.

Ik ben Laura Vink

Bewaar dit artikel op Pinterest:


 

 

PAASACTIE!

Gebruik nu in het winkelmandje de kortingscode PAASHAAS en krijg 50,- korting op de online fotografiecursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen. 


eBook: Alles over Scherptediepte

Gratis eBook: Alles over Scherptediepte

Meld je net als 34 duizend anderen aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en krijg het eBook (62 pagina’s) helemaal gratis.

  

 

2 reacties op Hall of Fame: Zwembad

  1. Christine 13 september 2018 at 19:52 #

    Hey. Ik ben echt een heel groentje in fotografie. Nog maar net vijf praktijklessen achter de rug. En ik heb maar een gewoon digitaal fototoestel. Toch vind ik het leuk alles te lezen of te proberen.

  2. Simone 1 september 2018 at 13:40 #

    Mooie foto’s! Gefeliciteerd allemaal! Door een computercrash kon ik zelf helaas niet meedoen, maar in september ga ik het zeker weer proberen, strepen, leuk onderwerp!

Geef een reactie

X