Topmenu

Hall of Fame: Boeken

Het thema van de maand januari was boeken. Totaal werden er precies 111 foto’s ingestuurd. Ik zag véél foto’s van boeken in combinatie met een leesbril of kopje koffie voorbijkomen, evenals hartjes die gevormd werden door de bladzijdes. En ik zag ook een paar keer mijn eigen boek Reisfotografie op de inzendingen staan, super vet! Hieronder zie je welke twaalf foto’s de Hall of Fame selectie hebben gehaald!

Klik op de foto’s om deze groter te bekijken. Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om door de foto’s heen te gaan. Onder elke foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

Volg jij mij al op Instagram?

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Lees hier lekker verder:

 

8 reacties op Hall of Fame: Boeken

 1. Karina 13 februari 2018 at 14:46 #

  Thijs is mijn favoriet!

 2. Barbara Schuts 2 februari 2018 at 12:12 #

  Oh wat ontzettend leuk ik sta tussen de mooiste 12! Mijn eerste inzending met mijn net gekregen spiegelreflex camera ? Ben stiekem wel heel trots en de andere foto’s geven weer nieuwe inspiratie! Bedankt Laura

 3. Tineke 1 februari 2018 at 19:25 #

  Erg mooie foto’s en terecht geplaatst. Het is wel spannend en dus uitdagend om mee te doen. Beetje zelfde gevoel als wanneer je een staatslot hebt gekocht en uitkijkt naar de trekking.Ha Ha. Groet,Tineke

 4. Hannie Berkers 1 februari 2018 at 17:43 #

  Dank je wel super leuk dat mijn foto is uitgekozen super leuk en wat een mooie foto’s. Bedankt

 5. Hannie Berkers 1 februari 2018 at 17:05 #

  Hallo Laura

  Bedankt dat mijn foto is uitgekozen.
  ik wil dit gaan delen op Facebook maar dat lukt niet wat doe ik verkeerd.

  • Laura 1 februari 2018 at 17:41 #

   Ik weet niet hoe je het artikel probeert te delen Hannie, aangezien mijn site geen Facebook-deel-knoppen heeft. Het beste is om gewoon de URL te kopieëren en die in je Facebook bericht te plakken.

 6. Simone 1 februari 2018 at 09:53 #

  Dat is echt keileuk, ik sta erin! Ik doe voor het eerst mee met mijn eerste digitale spiegelreflex camera. Dit is een goeie stimulans! Vind de andere foto’s ook erg mooi!

  • Laura 1 februari 2018 at 17:40 #

   Yes, dan kijk ik nu alvast uit naar je volgende inzendingen Simone ;)

Geef een reactie

X