Hoera! Gaaf nieuws! Ik ben super-duper enthousiast om je te vertellen over het nieuwste product van Vink Academy, namelijk een online fotografie cursus voor iedereen die meer wil leren over het instellen van zijn of haar camera!Hoera, gaaf nieuws!

Het idee voor de online cursus schreef ik al in één van mijn notitieboekjes in september 2012.
Toch duurde het tot augustus 2013 voordat ik de eerste zinnen van het eBook op het spreekwoordelijke papier zette en het plan beetje bij beetje begon uit te werken.
Vanaf oktober 2013 ben ik er écht mee aan de slag gegaan.
In maart 2014 besloot ik het project nog groter te maken dan ik eerst in gedachten had (heb ik wel vaker last van) en begon ik met de video-opnames voor de cursus.

En nu, juli 2014, na maanden intensief werken, is het eindelijk af.

Met trots presenteer ik je dan ook:

Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen

“Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen” is een online fotografie cursus waarin je precies leert wat je mag verwachten van een cursus met zo’n naam. Door middel van o.a. een eBook, video’s, opdrachten en meer, leer je jouw camera ontdekken, leer je over de instellingen en hoe je deze moet toepassen in verschillende situaties. Zodat je die automatische stand niet meer hoeft te gebruiken en het maximale uit je camera én je foto’s kunt halen.

Online cursus

Waarom de online fotografie cursus?

De reden dat ik de cursus heb gemaakt, is omdat ik merk dat zoveel personen een mooie, goede camera hebben, maar blijven worstelen met het instellen van hun camera. Misschien wil jij ook meer uit je camera halen en niet alleen vertrouwen op de automatische stand, die bovendienvaak foto’s geeft zoals je ze niet in gedachten had. Maar begrijpen wanneer je welke instellingen nodig hebt, is toch het moeilijkste .

Dit laatste herken dit sterk vanuit mijn persoonlijke ervaring. Toen ik in 2006 mijn eerste spiegelreflexcamera kocht, had ik geen idee hoe ik deze moest instellen. Hoewel ik het uiteindelijk met trial en error in de praktijk heb geleerd, weet ik zeker dat je het veel sneller kunt leren. En dat eerst duizenden mislukte foto’s maken echt niet nodig is om het te snappen!

De visie van Vink Academy is daarbij dat iedereen kan leren fotograferen. Iedereen kan mooie foto’s maken. Ik weet het zeker. De online cursus is daarom dé manier om zoveel mogelijk personen te helpen bij het ontwikkelen van hun fotografie. Zodat je alles wat het waard is om vastgelegd te worden, ook goed op de foto kunt zetten. De cursus is daarbij zó uitgebreid geworden dat ik er gewoonweg geen vervolg op zou kunnen maken. Je leert echt alles wat je moet weten over het zelf instellen van je spiegelreflexcamera of systeemcamera.

Het gave aan de cursus is natuurlijk dat je deze overal ter wereld kunt volgen. Je hoeft niet één dag ergens heen zoals bij een workshop, maar je leert over de fotografie vanuit huis. Of op de camping, tijdens vakantie, net wat je wilt. Daarnaast kun je de cursus ook doen wanneer je wilt, in je eigen tijd en je eigen tempo!

Meer weten over de online fotografie cursus?

Klik hier voor meer informatie over de online cursus!

Ik ben heel benieuwd wat je er van vindt, laat gerust een reactie achter!

Ohja! Niet te vergeten… De lancering van de online cursus wil ik natuurlijk groots vieren en daarom is er deze fantastische lanceringsfeest-winactie. Hierbij kun je niet alleen deelname aan de cursus winnen, maar ook andere prachtige prijzen winnen. Totaal mag ik aan meer dan duizend euro aan prijzen weggegeven, dus doe snel mee!

Groetjes,
Laura