Topmenu

Fotografie Challenge September: Strand

Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografie challenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, zul je elke keer weer meer leren! Het onderwerp van september is “strand”.

En voor je nu zegt; “Ja maar Laura, de zomervakantie is al voorbij?!”. Jup, dat weet ik. Maar ik ben gewoon optimistisch en hoop om een mooie nazomer. En ook als het zonnetje niet volop schijnt, is het altijd genieten zo’n strandwandeling! :)

Voor deze challenge maakt het niet uit of je op een Nederlands strand bent of in het buitenland. Zolang het maar duidelijk is dat je de foto op het (zand)strand maakt!

Het uploadformulier voor de challenge is vernieuwd, jeeej! In plaats van dat je de foto’s één voor één te selecteren, kun je alledrie de foto’s tegelijkertijd uploaden. Handig! Na het selecteren van de foto(‘s) zie je dat ze al geupload worden. Is een bestand klaar om te verzenden, dan staat er een rood kruisje voor. Door op het rode kruisje te klikken, haal je dat bestand weer weg. Pas zodra je het hele formulier heb doorlopen en op de knop verzenden hebt geklikt, zijn je foto’s verstuurd.

Ik heb het formulier uitgebreid getest, maar mocht het niet werken, laat het me dan eventjes weten. Vertel me in dat geval WAT er niet werkt (krijg je een knop niet te zien? verschijnt de bestandsnaam niet?) en welke browser/besturingssysteem je gebruikt. Met de opmerking ‘het werkt niet’ kan ik de technische websitemannen niet aansturen. ;)

Klik hier om jouw foto in te sturen (tot en met de 26ste van de maand)

 

2 reacties op Fotografie Challenge September: Strand

  1. Richard 1 september 2017 at 09:08 #

    De ‘R’ zit weer in de maand, nu mag hij ook weer in de titel van je challenge ;-)

    • Laura 1 september 2017 at 09:24 #

      Whahah, dankjewel Richard! Heb het gelijk aangepast ;)

Geef een reactie