Vandaag, 13 januari, bestaat Vink Academy precies 4 jaar, hoera! En héél toevallig -nouja, niet echt- vier ik op deze zelfde dag mijn 29ste verjaardag. :)

Hoera, Vink Academy bestaat vier jaar

Toen ik vier jaar geleden begon met Vink Academy, had ik nooit durven dromen dat het zou uitgroeien tot wat het nu is. Het idee was vooral om iets ’tofs’ neer te zetten op mijn vijfentwintigste verjaardag. Dus begon ik -nadat ik er in het geheim al een paar maanden mee bezig was geweest- op mijn verjaardag met een verse website, een paar artikelen, een gratis eBook en een flinke dosis enthousiasme. Ik herinner me nog zo goed dat ik de avond ervoor tot laat om mijn kantoor zat te werken, alle puntjes op de i aan het zetten was, een race tegen de klok om te zorgen dat alles op tijd klaar zou zijn voor een geslaagde introductie.

Inmiddels durf ik vol overtuiging te zeggen dat het neerzetten van iets ’tofs’ wel gelukt is. Maar toen, vier jaar geleden, had ik geen idee dat nu elke dag zo druk zou zijn met het schrijven van artikelen, foto’s uitzoeken hiervoor, fototips publiceren, handige tools ontwikkelen, een online fotografie cursus, de website verbeteren, en ga zo maar door. Er gaat veel tijd zitten in de site (ok, dat is eigenlijk een understatement) en dat doe ik vol enthousiasme en plezier (dat is dan 100% waar). Ik word elke keer zó blij als iemand me mailt of een reactie achterlaat en laat weten dat ik heb geholpen om mooiere foto’s te maken. :)

Hoera, Vink Academy 4 jaar!

Enquête

Het vierjarige jubileum lijkt mij een mooi moment om weer de Vink-Academy-lezers-enquête te versturen. Iets meer dan twee jaar geleden heb ik dit ook al gedaan en met de input van lezers en volgers kwam daar voor mij enorm veel interessante informatie uit. Denk aan de onderwerpen en artikelen die jullie graag lezen of hoe ik de website beter kon inrichten. Omdat in de tussentijd best wat is veranderd en vele artikelen zijn gepubliceerd, en het aantal lezers meer dan verdubbeld is, ben ik natuurlijk ook heel nieuwsgierig naar de resultaten nu. Vandaar dus de enquete 2.0! Met hetzelfde doel als eerder: jou -de lezers- zo goed mogelijk leren kennen, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het ontwikkelen van de fotograaf in jezelf.
De enquete vul je hier in. Ik zal er niet om liegen, de enquete heeft best wat vragen. Ik heb een aantal vrienden de enquete laten invullen en hen dit laten timen. Zij waren er tussen de acht en twintig minuten mee bezig. Laten we dus zeggen dat het gemiddeld een kwartiertje werk is, afhankelijk van hoe snel je leest of dat je lang moet nadenken over het antwoord. Natuurlijk hoop ik niet dat de tijd van de enquête je weerhoud om deze te maken. Je zou mij er enoooooooormmmmmmm blij mee maken. Zie het anders als mijn verjaardagscadeautje, of als bedankje voor de tips die ik je de afgelopen jaren hopelijk heb gegeven. ;) Met jouw hulp help je Vink Academy te verbeteren. En je maakt ook nog eens kans op prijzen, wiehoee!

Onder deelnemers die bij de enquete hun emailadres achterlaten verloot ik:

Kijk, dat zijn leuke prijzen toch?

Belangrijk om te weten is dat de enquete anoniem verwerkt wordt. Het emailadres heb ik nodig om je als winnaar op de hoogte te brengen, maar bij het analyseren van de gegevens worden de emailadressen losgekoppeld.

Waarschijnlijk is het overbodig om te vermelden, maar toch doe ik het: de gegevens worden absoluut NIET doorgegeven/doorverkocht aan andere bedrijven of geïnteresseerden Je hebt mijn erewoord, de gegevens blijven bij Vink Academy. Ook wordt je niet automatisch ingeschreven voor een nieuwsbrief als je je emailadres invult om kans te maken op de prijzen.

Dus.. wil je me helpen en de enquete invullen? Dankjewel!

(Was je al aan de enquête begonnen door de link in de nieuwsbrief? Open die link dan nogmaals op hetzelfde apparaat. De vragen die je al had ingevuld, hoef je dan niet nogmaals te beantwoorden)

Vul jij ook de enquete in?