Hi! Welkom op deze spiksplinternieuwe site. Vandaag is het 13 januari 2012 en vier ik mijn 25ste verjaardag. Een gelegenheid die ik een mooi moment vond om het startsein te geven voor deze nieuwe website genaamd Vink Academy!

In 2011 heb ik mogen ervaren hoeveel plezier ik beleef aan het geven van fotografieworkshops. Ik krijg er zoveel energie voor terug wanneer de cursisten (nog) enthousiast(er) worden over fotografie door wat ik hen vertel en door het oefenen van nieuwe dingen in de praktijk, dat ik besloot dit in 2012 naar the next level te brengen.

“Met Vink Academy wil ik nog meer mensen enthousiast maken voor fotografie door mijn kennis te delen!”

Met Vink Academy wil ik nog meer mensen enthousiast maken voor fotografie door mijn kennis te delen. Voor de beginnende en de gevorderde fotograaf met informatie over fotograferen en nabewerking in heldere taal en met duidelijke voorbeelden: omdat ik geloof dat fotografie helemaal niet moeilijk hoeft te zijn… zolang je maar de juiste uitleg krijgt!

De afgelopen maanden ben ik (in het grootste geheim) enorm druk bezig geweest met alle voorbereidingen en vooral de laatste vier weken ging vrijwel alle tijd zitten in het schrijven van de inhoud, programmeren en vormgeving. Ik ben heel trots op het resultaat en ik nodig je dan ook graag uit om een kijkje te nemen op deze site, want er is genoeg te zien!

Lees de recente artikelen, bekijk het workshop overzicht en de reacties van cursisten, lees meer over mij. En voor nog meer leesvoer download je natuurlijk ook gratis het eBook ‘Alles over Scherptediepte‘ door je in te schrijven voor de nieuwsbrief (met meer dan 50 pagina’s!).

Happy reading! (en laat gerust een berichtje achter om te vertellen wat je er van vindt!)