Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografie challenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, zul je elke keer weer meer leren! Het onderwerp van de maand mei is “Oranje”.

Oranje is natuurlijk de kleur van Nederland en Koninginnedag Koningsdag, maar ook de kleur van sinaasappelen, wortels, sommige bloemen en nog véél meer. Kijk maar eens goed om je heen deze maand! In deze fotografie challenge gaat het dus niet om het onderwerp dat je fotografeert, maar om de kleur die deze heeft. Laat het oranje een belangrijke rol spelen in je foto, en wie weet verovert jouw foto een plekje in de Hall of Fame.Fotografie challenge: Oranje

Overigens hoeft het niet altijd zo dat het onderwerp uit zichzelf helemaal oranje is. Ook het licht kan hierop een belangrijke invloed hebben, zoals het (kunst)licht bij avond- en nachtfotografie en het zonlicht tijdens het gouden uurtje. Zolang je van een persoon maar geen wortel maakt!

Fotografie challenge: Oranje

De fotografie challenge is afgelopen (mei 2014). Klik hier om de Hall of Fame foto’s van deze fotografie challenge te bekijken!