Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografie challenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, zul je elke keer weer meer leren! Het onderwerp van de maand juli is “Vakantie”.

Misschien geen verrassend onderwerpen voor deze maand, maar dat betekent niet dat deze fotografie challenge ook gemakkelijk is. Je kunt het onderwerp ‘vakantie’ namelijk op veel verschillende manieren vastleggen. Dit kan bijvoorbeeld de plek zijn waar je bent, maar ook een sfeer, personen, situatie of een detail kan jou een echt vakantiegevoel geven. En misschien is vakantie wel iets wat zich gewoon in je eigen achtertuin afspeelt, dan kan natuurlijk ook!

Fotografie challenge Vakantie

Handige artikelen om vooraf te lezen:

Van alles is weer mogelijk, dus wees creatief, ontdek de mogelijkheden en ga met enthousiasme aan de slag voor dit thema. De mooiste “Vakantie” foto’s verdienen namelijk weer een plekje in de Hall of Fame. Veel plezier toegewenst deze maand met deze fotografie challenge. Enne.. vergeet niet te genieten ;)

Fotografie Challenge Vakantie Fotografie Challenge Vakantie

De fotografie challenge is afgelopen (juli 2014). Klik hier om de Hall of Fame foto’s van deze fotografie challenge te bekijken!