Topmenu

Hall of Fame Mei: Typisch Nederlands

Het thema van de maand mei 2017 was “Typisch Nederlands”. Van de 140 inzendingen die binnenkwamen zaten vooral heeeeeeeeeeel veeeeeeel tulpen  (Nederland tulpenland), maar ook zag ik veel molens en fietsen!

Helaas kan ik van de inzendingen ook niet zien of het van een Nederlander is, een Nederlander die in het buitenland woont of een Belgische volger van Vink Academy, want stiekem ben ik daar wel nieuwsgierig naar. ;)

Om tot een gevarieerde serie te komen terwijl er zóveel tulpenfoto’s bij de inzendingen zaten (volgend jaar maak ik er een aparte challenge van!) heb ik samen met Rabin deze maand niet twaalf maar negen foto’s geselecteerd die een plekje in de Hall of Fame verdienen.

Klik op de foto’s om deze groter te bekijken. Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om door de foto’s heen te gaan. Onder elke foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

Bewaar dit artikel op Pinterest:

 

Een reactie op Hall of Fame Mei: Typisch Nederlands

 1. Willem van Buijtene 30 mei 2017 at 21:54 #

  Hallo Laura,
  Wat ontzettend leuk dat mijn inzending een plaats heeft gekregen in de Hall Of Fame mei:Typisch Nederlands. Wat een leuk initiatief deze maandelijkse fotografie challenge. Het inspireert je iedere maand weer om creatief op zoek te gaan die ene compositie die het onderwerp van de maand het beste weergeeft.
  Ik kijk al uit naar de nieuwe challenge juni.
  Met vriendelijke groet,
  Willem van Buijtene

Geef een reactie