Topmenu

Hall of Fame: Gestreept

Het thema van de fotografie challenge van de maand september was “Gestreept”. Bij de 269 inzendingen zaten natuurlijk een paar zebra’s, maar ook heel veel andere gestreepte onderwerpen. Omdat goede vriend en fotograaf Martijn Smeets de 27ste bij ons kwam eten, was dat een mooie gelegenheid om hem als mede-jurylid in te zetten. (Onder het mom.. voor wat hoort wat, hihi). Met af en toe een kleine discussie, selecteerden we uiteindelijk samen deze twaalf foto’s voor de Hall of Fame.

Klik op de foto om ‘m groter te bekijken. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

Hi, ik ben Laura Vink

Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Mijn visie is kort maar krachtig: iedereen kan mooiere foto’s leren maken, met wat voor camera je ook fotografeert. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen.

Ik ben Laura Vink

Bewaar dit artikel op Pinterest:


 

 

eBook: Alles over Scherptediepte

Gratis eBook: Alles over Scherptediepte

Meld je net als 34 duizend anderen aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en krijg het eBook (62 pagina’s) helemaal gratis.

  

 

3 reacties op Hall of Fame: Gestreept

 1. Willem Louman 1 oktober 2018 at 22:54 #

  Enthousiast geworden door de foto’s van Laura ben ik na 40 jaar weer begonnen met fotograferen. Camera met lenzen aangeschaft en er op uit gegaan op zoek naar onderwerpen met gestreept. Erg leuk dat 1 van de ingestuurde foto’s gelijk in de hall-of-fame staat. Binnenkort ga ik beginnen aan de cursus nooit meer op de automatische stand fotograferen. Ik kijk er naar uit.

  Groet,

  Willem Louman

 2. Simone Kuijt 1 oktober 2018 at 11:08 #

  Mooie foto’s, proficiat allemaal!

 3. Lydia Peels 1 oktober 2018 at 09:59 #

  Echt super mooie foto’s..ik heb duidelijk nog veel te leren :)

Geef een reactie

X