Het thema van de fotografie challenge van februari 2017 was “voor 9 uur ’s ochtends”. Want voor je het geval je het nog niet wist, de ochtend kan heel mooi zijn. :) Bij het bedenken van deze challenge had ik eigenlijk meer foto’s verwacht van ontbijtjes, het ‘forenzen’ of de drukte in huis om de kinderen op tijd de deur uit te krijgen. Maar uit de inzendingen blijkt dat jullie vooral graag ’s ochtends in de natuur fotograferen. En dan weer opvallend vaak bij het water tijdens het blauwe uurtje of de zonsopkomst. Prachtig!

Hier staan negen foto’s van de 91 inzendingen die een plekje in de Hall of Fame veroverd hebben. Klik op de foto’s om deze groter te bekijken. Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om door de foto’s heen te gaan. Onder elke foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

P.s. Dat aantal inzendingen is weleens hoger geweest! Nu denk ik niet dat het komt omdat de volgers van Vink Academy geen ochtendmensen zijn, maar vooral omdat er in februari pas laat in de maand een nieuwsbrief verstuurd was. Blijkbaar hebben de meeste dit toch nodig als herinnering. Maar onthoud daarom: elk begin van de maand komt er een nieuwe challenge online. Dus kom af en toe gewoon even langssurfen op de site!