Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografie challenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, zul je elke keer weer meer leren! Het onderwerp van de maand november is “warme dranken”. Denk aan koffie, thee, warme chocolademelk (met slagroom?!) of gluhwein!

Buiten wordt het steeds kouder en na een frisse wandeling met m’n hond kan ik ontzettend blij worden van een lekker warm drankje in mijn handen. Ik ben een echte theeleut; koffie vind ik alleen lekker ruiken. ;) Maar een kruidige chai latte vind ik ook heel erg lekker. Wat drink jij het liefst? Met de eerste kerstmarkten deze maand, past gluhwein natuurlijk ook goed bij dit thema.

Bij deze challenge gaat het niet alleen maar om de kopjes met drinken, al mag je je natuurlijk wel als een echte barista uitsloven op een mooi figuurtje in de melkschuim van je cappuccino. Maar denk ook aan het proces van bijvoorbeeld het zetten van de koffie en thee. Of zet je kopje op de foto in een omgeving waar je de drank vaak drinkt. Aan de ontbijttafel, op je werk of misschien heb je wel een caffee’tje waar je graag komt? Wees creatief en verras me met je inzendingen!

ChaiKoffieThee

De fotografie challenge is afgelopen (november 2016). Klik hier om de Hall of Fame foto’s van deze challenge te bekijken.