Topmenu

Hall of Fame: Blauwe uurtje

Het thema van de fotografie challenge van januari 2015 was “Het blauwe uurtje“. Een onderwerp dat zeker niet gemakkelijk was, helemaal als een winterse maand ook nog veel bewolking heeft waardoor het effect minder duidelijk is. Toch werden er hele mooie foto’s ingestuurd. Uit nét geen 100 inzendingen (98) hebben we deze foto’s gekozen die volgens ons een een plekje in de Hall of Fame hebben verdiend!

Klik op de foto’s om deze groter te bekijken. Je kunt de pijltjestoetsen gebruiken om door de foto’s heen te gaan. Onder elke foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde.

Volg jij mij al op Instagram?

Bewaar dit artikel op Pinterest:

Lees hier lekker verder:

 

4 reacties op Hall of Fame: Blauwe uurtje

 1. Senna 31 januari 2015 at 18:08 #

  Erg veel mooie foto’s. Hiervan krijg ik ook zin om het blauwe uurtje te fotograferen!
  Ik heb je blog vermeld op mijn blog in een inspiratiepost, omdat jou blog mij erg inspireert en motiveert om te fotograferen. (het artikel: http://www.sennacamara.blogspot.nl/2015/01/inspiratie-delen-3.html)

 2. Bianca Kalksma 28 januari 2015 at 20:12 #

  En de andere foto’s … heel inspirerend en prachtig!! Wow!

 3. Bianca Kalksma 28 januari 2015 at 20:10 #

  Wow! Mijn foto staat er tussen! Laura dank je wel voor deze leuke challenge, het was voor mij echt een ervaring, het blauwe uurtje! Op mijn blog heb ik mijn kennismaking met het blauwe uurtje beschreven met natuurlijk een link naar jou :) Super je tips en deze kennismaking met het blauwe uurtje!!

Geef een reactie

X