In december nodig ik iedereen altijd uit om zijn/haar/hen beste foto’s van het jaar in te sturen voor de fotografiechallenge. Niemand hoeft op pad voor een specifiek onderwerp of thema, maar iedereen maakt kans op een ereplekje in de Hall of Fame. En net als voorgaande jaren werden er weer veel foto’s ingestuurd: ruim 500 stuks. Naar deze Hall of Fame selectie kijk ik ieder jaar uit, vanwege de variatie aan beelden. Maar het aantal én het hoge niveau maakt de selectie wel altijd lastig. Ook dit jaar heb ik de selectie niet alleen gedaan en ieder ‘jurylid’ heeft spreekwoordelijk moeten vechten voor de favorieten in de selectie. Twaalf foto’s selecteren lukte ons dan ook écht niet, dus hier staan de 15 foto’s die volgens ons een plek in de Hall of Fame verdiend hebben.

Alvast een hele fijne jaarwisseling toegewenst en op naar 2024!

De foto’s staan in willekeurige volgorde. Onder de foto staat de naam van de fotograaf. Klik op de foto om ‘m groter te bekijken.

 

Instagram-accounts

Onder alle ingestuurde foto’s verlootte ik twee boeken van Iedereen FotoSMART. De winnaars (Marc en Harrie) hebben inmiddels persoonlijk bericht gehad.