Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografie challenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, zul je elke keer weer meer leren! Het onderwerp van augustus is “Zonsondergang”.

Een zonsondergang verveelt nooit. Tenminste.. niet bij mij. De prachtige kleuren die aan het eind van de dag ontstaan vind ik altijd geweldig om naar te kijken, én te fotograferen natuurlijk. Ik kan dan ook niet wachten om alle ingestuurde zonsondergangen te bekijken. Ga je deze trouwens maand op vakantie en ben je van plan daar de zonsondergang te gaan fotograferen? Houd er dan wel rekening mee dat je de foto tot en met de 26ste in kan sturen.
Omdat ik een zonsondergang vaak lastig kan onderscheiden van een zonsopkomst, mogen zonsopkomsten ook ingestuurd worden!

Kijk in Vink’s Zonnewijzer voor het tijdstip van de zonsopkomst en de zonsondergang.

Lees ook de tips voor het fotograferen van een zonsondergang. Deze lenen zich trouwens perfect voor het fotograferen van silhouetten!

Fotografie Challenge - ZonsondergangFotografie Challenge - Zonsondergang

De fotografie challenge is afgelopen (augustus 2015). Klik hier om de Hall of Fame foto’s van deze fotografie challenge te bekijken!