Het thema van de fotografie challenge van april was water. Een onderwerp waar je alle kanten mee op kan en dat was ook terug te zien in de foto’s. Van kleine dauwdruppels tot woeste zeeën en alles daar tussenin. Totaal werden er 402 foto’s ingestuurd, een heel mooi aantal!

Bij deze fotografie challenge zat er nog een extraatje aan vast. Er was namelijk een reischeque te winnen van € 450,- van Novasol. En omdat het dus niet alleen maar de eer was met een Hall of Fame publicatie, schakelde ik voor de selectie de hulp in van lieve vrienden. Zondagavond gingen we met z’n achten uit eten en tijdens het toetje waren het Rory, Karien, Nick, Bart, Karin en Rabin die voor een kritisch blik zorgden. Niet iedereen was het telkens met elkaar eens, altijd leuk om te merken hoe smaken bij fotografie verschillen. Sofie (mijn lieve assistent en van dezelfde vriendengroep) was er ook bij en vandaag hebben wij twee samen de laatste knopen doorgehakt. Dit zijn volgens ons de twaalf foto’s die een plek in de Hall of Fame verdienen!

Iedereen weer enorm bedankt voor het insturen.

[[De winnaar van de reischeque is Sibel, gefeliciteerd!]]

Onder de foto’s staat de naam van de fotograaf. Klik op de foto om ‘m groter te bekijken. De foto’s staan in willekeurig volgorde. Check eronder ook het lijstje met de Instagram account van deze fotografen.

Instagram accounts