Topmenu

Hall of Fame: Deuren

Het thema van de fotografie challenge van januari was deuren. Wat een leuke, verschillende foto’s zag ik binnenkomen. In totaal stuurden jullie 294 foto’s in, een heel mooi aantal! En super leuk om te zien dat er ook zoveel foto’s op Instagram werden gezet met de hashtag #vafotochallenge.

Voor de selectie heb ik weer een hulplijn ingeschakeld, dat maakt het selecteren altijd makkelijker en leuker. Eerst heb ik samen met (vriendin en assistent) Sofie een grove selectie gemaakt. Hieruit maakten we weer een kleinere selectie van zo’n 25 foto’s. En toen gingen we wegstrepen. Voor de foto’s waar we over twijfelden (bijvoorbeeld omdat ze wel wat op elkaar leken) of waar we het niet over eens waren, lieten we onze zes vrienden met wie we aan tafel zaten beslissen. Ik denk dat het daarom ook een mooie, gevarieerde serie is geworden die in de Hall of Fame staat.

Klik op de foto’s om ze groter te bekijken. Onder iedere foto staat de naam van de fotograaf. De foto’s staan in willekeurige volgorde. Check onderaan ook het lijstje met de Instagram-accounts van een aantal fotografen!

Volg deze fotografen ook op Instagram

Hi, ik ben Laura Vink

Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Mijn visie is kort maar krachtig: iedereen kan mooiere foto’s leren maken, met wat voor camera je ook fotografeert. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen.

Ik ben Laura Vink

Bewaar dit artikel op Pinterest:


 

 

eBook: Alles over Scherptediepte

Gratis eBook: Alles over Scherptediepte

Meld je net als 34 duizend anderen aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en krijg het eBook (62 pagina’s) helemaal gratis.

  

 

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

X