Yes, je kunt vanaf nu jouw foto’s insturen voor de Vink Academy Awards! Een gave fotowedstrijd voor en door de volgers van Vink Academy, ter ere van het 10-jarige jubileum.

Klik hier om naar de Awards-pagina te gaan.

Het bepalen van de categorieën

In januari en februari mochten jullie stemmen op de mogelijke categorieën van de Vink Academy Awards. Maar liefst 1063 personen gaven hun voorkeur door. En die voorkeur was overduidelijk, want drie van de negen mogelijke categorieën staken er met kop en schouders bovenuit. Kijk maar:

Ik gooide er een puntentelling tegenaan, zodat de eerste voorkeur zwaarder weegt dan de tweede en derde voorkeur. Al was dat eigenlijk nergens voor nodig, want ook zonder die puntentelling heb je dezelfde top 3 :)

Tussen de categorie “Natuur: bloemen, planten, bomen, paddestoelen” en Macrofotografie zit natuurlijk veel overlap. Om verwarring te voorkomen, heb ik ze samengevoegd. :)

Er zijn nu dus twee categorieën bij de Vink Academy Awards waarvoor je jouw allermooiste foto’s mag insturen:

  • Landschapsfotografie
  • Natuur- & macrofotografie

Doe je ook mee?

Na het verzamelen van de stemmen ging ik aan de slag met het uploadsysteem én nam ik contact op met bedrijven met wie ik in het verleden eerder al samenwerkte. En ik mag me toch een partij gave prijzen weggeven! Bekijk de Awards-pagina voor alle informatie, ook met betrekking tot het uploaden.

Ik hoop dat je meedoet! :)