In december bel ik de drukkerij om een nieuwe lading boeken Reisfotografie op te halen. “Wil je tien dozen voor me klaarzetten?“, vraag ik. “Ja, doen ik, zien we je straks!“. Een paar minuten later gaat mijn telefoon weer. “Ehm, Laura… er staan hier nog maar zeven dozen….“. Haha, oeps. De voorraad boeken was dus iets minder dan ik dacht!

Gelukkig stond er nog een voorraadje bij de verzendpartij en hoefde ik niemand tijdens de drukke decembermaand teleur te stellen. Maar toch… de bodem was in zicht. En nu, halverwege februari, is de gehele oplage van tweeduizend stuks zelfs bijna helemaal uitverkocht. Op het moment van schrijven heb ik nog maar 25 boeken op voorraad. Het goede nieuws is natuurlijk dat er een TWEEDE DRUK van het boek komt met nog meer bladzijdes voor nog meer foto’s uit nog meer landen!

Bestel nu jouw exemplaar

Voor de aankondiging van de eerste druk van dit boek, nam ik een video op in Marrakech. Voor het nieuws van de tweede druk leek het me daarom ook leuk om een video op te nemen. Dit keer in het ijskoude Lapland (waar ik vorige week was)!

Wat is er anders aan de tweede druk van het boek?

Sinds het boek uitkwam in 2016 heb ik veel toffe nieuwe bestemmingen bezocht (zoals IJsland, Myanmar, Kopenhagen en Costa Rica) en die foto’s wil ik natuurlijk ook een plekje geven in het boek. Zweeds Lapland is de elfde bestemming die ik aan het nieuwe boek toevoeg en volgende week ga ik speciaal nog een paar dagen naar Praag. Totaal staan er straks foto’s uit 40 landen in het boek. En door al die extra foto’s groeit het boek van 376 naar 408 pagina’s. Whoooooop whoop! Verder komen een paar extra pagina’s tekst bij, de leesbaarheid verbetert (donkerdere letters), maar de layout en inhoud is grotendeels hetzelfde. Slechts een paar foto’s verdwijnen, er komen vooral heel veel foto’s bij.

Wanneer?
De tweede druk verschijnt uiterlijk 14 mei 2018. Dat is dan precies twee jaar na het verschijnen van de eerste druk. Dat de eerste oplage binnen twee jaar uitverkocht is, is natuurlijk wel iets waar ik errrg trots op ben. :) Het nieuwe boek is uiteraard wel al te reserveren; dat doe je hier. Met een pre-order krijg je het boek als eerste thuisgestuurd zodra het uit is. En mooi meegenomen; bij de pre-orders is het gratis verzending! (Ook naar België!).

Bestel nu jouw exemplaar

Ohja.. ik wil nog even benadrukken dat de genoemde datum een uiterlijke datum is. Als ik het boek eerder binnen heb van de drukker, dan stuur ik het boek ook eerder naar jou toe. Zodat je zoveel mogelijk tijd hebt om alles door te nemen voor de zomervakantie. Natuurlijk houd ik je op de hoogte als de datum verandert en krijg je een Track & Trace email zodra het boek naar jou onderweg is.

Op=op
En ga jij nou binnenkort op reis en wil je voor die tijd zeker nog het boek lezen? Bemachtig dan hier één van de laatste exemplaren van de eerste druk.[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]