Topmenu

Webinars over fotografie

Helaas, er staan nu geen webinars gepland. In oktober en november heb ik totaal negen webinars over herfstfotografie gegeven. Dit webinar wordt dit jaar niet meer gepland, maar wie weet komt er binnenkort wel een ander onderwerp op de agenda.

Houd de nieuwsbrief van Vink Academy goed in de gaten!

Het webinar herfstfotografie kreeg door 95% van de kijkers een beoordeling van 4 of 5 sterren! (Gemiddeld: 4,6 van de maximaal 5 sterren)

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik een webinar volgen?

Je meldt je aan door hierboven je naam en mailadres achter te laten. Binnen een paar minuten krijg je per mail een bevestiging van jouw aanmelding met een unieke, persoonlijke link om het webinar te volgen. Heb je dit mailtje niet ontvangen? Controleer dan je spambox. Niks in je spambox? Wellicht heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden voor het webinar. Meld je dan nogmaals aan, of gebruik een ander emailadres.

Ik heb geen bevestiging ontvangen voor het webinar?

Soms kan het bevestigingsmailtje in de spambox/ongewenste post map terecht gekomen. Vind je daar niets? Wellicht dat er een fout is opgetreden of heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden voor het webinar. Meld je dan nogmaals aan, of gebruik een ander emailadres.

Ik heb me aangemeld voor een webinar, maar ik kan die dag toch niet. Kun je de aanmelding wijzigen naar een andere dag?

Helaas kan ik de aanmelding niet voor je wijzigen, maar gelukkig kan je dat wel gemakkelijk zelf. Als je toch niet kunt aansluiten bij het webinar waarvoor je je hebt aangemeld, klik dan in de bevestigingsmail op de tekst ‘uitschrijven’. Dit staat naast de rode/roze knop om het webinar te volgen. Je krijgt dan geen herinneringsmailtjes meer over het webinar op deze datum/tijd. Vervolgens kun je je hier inschrijven voor een nieuwe datum.

Ik had me aangemeld voor een webinar, maar ik kon deze niet volgen omdat het vol was :(

Sorry dat ik je teleurgesteld heb. Het aantal mensen dat zich kan aanmelden voor een specifieke datum is hoger dan het aantal mensen dat het webinar kan volgen. Er zullen altijd mensen niet komen opdagen, en om te voorkomen dat er onnodig lege plekken zijn, worden de digitale stoelen als het ware bewust overboekt. Om die reden hebben we je bij aanmelding ook geadviseerd om ruim op tijd in te loggen. Wellicht staan er nog andere data waarop je het webinar wel kan volgen?

Wat heb ik nodig om het webinar te volgen?

Een computer, tablet of smartphone (Android/Apple), een emailadres en een goed werkende internetverbinding. Om het webinar te volgen, moet je je registreren. Je ontvangt dan een mail met een unieke link om het webinar te volgen. Voor het webinar heb je geen speciale software nodig.

Het webinar wat ik graag wil volgen is vol! :( Kan ik op een reservelijst?

Per webinar mogen maximaal 200 mensen deelnemer. Bij het webinar wordt niet gewerkt met reservelijsten. Het aantal registraties per webinar is al bewust hoger dan het maximum aantal personen dat het webinar kan volgen. Op die manier wordt het webinar dus als het ware overboekt, om lege plekken te voorkomen als iemand ineens toch niet kan opdagen. Als je je aangemeld hebt voor het webinar, dan ben je dus nog niet verzekerd van een plekje bij het webinar zelf.

Kan ik het webinar ook vanuit het buitenland volgen?

Absoluut! Het enige waar je rekening mee moet houden zijn eventuele tijdsverschillen/tijdzones. Alle genoemde tijden zijn vanzelfsprekend Nederlandse tijd.

Kan ik het webinar nog terugzien?

Het webinar is niet terug te kijken, maar alleen te volgen als je er LIVE bij bent. Dan is het ook het leukst :) Mocht je niet kunnen op de geplande data, houd dan de site/nieuwsbrief/facebook in de gaten. Wellicht dat ik in de toekomst nog andere webinars ga geven.

Is het webinar in het Nederlands of het Engels?

Uiteraard zal het webinar gewoon in het Nederlands gegeven worden.

Ga je nog meer webinars geven?

Goede vraag! Bij voldoende interesse zal ik nu de bestaande webinars af en toe nogmaals geven. Ik heb genoeg ideeën voor andere webinars, maar wanneer dit op de agenda komt weet ik nog niet ;)

Ga je het webinar over reisfotografie nog een keer geven?

Niet meer in 2017, maar ik gok wel weer in 2018. Wat zeg nou zelf; dat onderwerp past toch het beste bij het voorjaar of de zomer?

Ga je het webinar over het fotograferen met weinig licht nog een keer geven?

Daar denk ik wel aan voor de winter van 2017/2018, maar zeker is het (nog) niet.

Eerder gegeven webinars

  • 7 ingrediënten voor een topfoto
  • Tips en tricks voor het fotograferen op reis
  • Tips en tricks voor het fotograferen met weinig licht
  • Tips en tricks voor het fotograferen van de herfst

Wat zeggen anderen over het webinar

Jodi (Wieringerwerf): “Het was enorm leuk om je webinar bij te wonen, bedankt daarvoor!”

Henri (Nieuwegein): “Waarde Laura, Ik heb genoten van jouw digitale seminar. Jouw enthousiasme rondom fotografie werkt aanstekelijk. Ga a.j.b ermee door.”

Mieke (Amsterdam): “Ik vond het ontzettend interessant en leerzaam om te volgen. Ik hoop dat je nog veel van dit soort waardevolle webinars gaat geven in de toekomst!”

Chantal: “Vooraf had ik verwacht dat Laura alles al zou hebben opgenomen, maar dat was dus helemaal niet het geval. Zij was live aan het spreken en doet dat heel enthousiast en in begrijpelijke woorden. Super leuk en leerzaam dus.”

Ine: “Ontzettend bedankt voor de geweldige uitleg.”