Topmenu

Webinars

Na het succes van voorgaande jaren komt ook deze zomer het webinar ‘Tips & Tricks voor het fotograferen op reis’ weer terug! YEAH!

In het webinar geef ik je een heleboel tips hoe je op reis mooiere foto’s kunt maken. Aan de hand van veel foto’s (en het verhaal achter) vertel ik je alles over de ingrediënten en elementen van reisfotografie.

Het webinar is gratis; het enige wat nodig is is een goede internetverbinding en een uurtje geblokkeerd in je agenda. Er is geen ‘uitzending-gemist’, dus zorg dat je er live bij bent.

Ohja… heb jij het webinar al een keertje eerder gevolgd? Goed nieuws! De insteek van het webinar is hetzelfde gebleven (Why change a winning team) maar ik heb wel een hoop foto’s vervangen voor nieuwe (nog niet gepubliceerde) beelden. Het GGGFFFVVV-schema is bovendien uitgebreid met nog drie letters. Dus mocht je een opfrisser willen hebben, dan kun je het webinar prima opnieuw volgen!

Aanmelden webinar & data

Het webinar staat nu gepland op de volgende momenten:

  • zaterdag 10 juni om 10 uur ’s ochtends
  • dinsdag 13 juni om 20 uur ’s avonds
  • zaterdag 15 juli om 10 uur ’s ochtends
  • dinsdag 18 juli om 20 uur ’s avonds
  • donderdag 27 juli om 19:30 uur ’s avonds
  • dinsdag 1 augustus om 20:00 ’s avonds
  • zaterdag 5 augustus om 10 uur ’s ochtends

Vul hieronder je gegevens in om je aan te melden!

Software: WebinarGeek

Kun je deze dagen niet? Eind juli komen er nog een paar momenten bij om het webinar te volgen.

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik een webinar volgen?

Je meldt je aan door hierboven je naam en mailadres achter te laten. Binnen een paar minuten krijg je per mail een bevestiging van jouw aanmelding met een unieke, persoonlijke link om het webinar te volgen. Heb je dit mailtje niet ontvangen? Controleer dan je spambox. Niks in je spambox? Wellicht heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden voor het webinar. Meld je dan nogmaals aan, of gebruik een ander emailadres.

Ik heb geen bevestiging ontvangen voor het webinar?

Soms kan het bevestigingsmailtje in de spambox/ongewenste post map terecht gekomen. Vind je daar niets? Wellicht dat er een fout is opgetreden of heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden voor het webinar. Meld je dan nogmaals aan, of gebruik een ander emailadres.

Ik had me aangemeld voor een webinar, maar ik kon deze niet volgen omdat het vol was :(

Sorry dat ik je teleurgesteld heb. Het aantal mensen dat zich kan aanmelden voor een specifieke datum is hoger dan het aantal mensen dat het webinar kan volgen. Er zullen altijd mensen niet komen opdagen, en om te voorkomen dat er onnodig lege plekken zijn, worden de digitale stoelen als het ware bewust overboekt. Om die reden hebben we je bij aanmelding ook geadviseerd om ruim op tijd in te loggen. Wellicht staan er nog andere data waarop je het webinar wel kan volgen?

Wat heb ik nodig om het webinar te volgen?

Een computer, tablet of smartphone (Android/Apple), een emailadres en een goed werkende internetverbinding. Om het webinar te volgen, moet je je registreren. Je ontvangt dan een mail met een unieke link om het webinar te volgen. Voor het webinar heb je geen speciale software nodig.

Het webinar wat ik graag wil volgen is vol! :( Kan ik op een reservelijst?

Per webinar mogen maximaal 200 mensen deelnemer. Bij het webinar wordt niet gewerkt met reservelijsten. Het aantal registraties per webinar is al bewust hoger dan het maximum aantal personen dat het webinar kan volgen. Op die manier wordt het webinar dus als het ware overboekt, om lege plekken te voorkomen als iemand ineens toch niet kan opdagen. Als je je aangemeld hebt voor het webinar, dan ben je dus nog niet verzekerd van een plekje bij het webinar zelf.

Kan ik het webinar ook vanuit het buitenland volgen?

Absoluut! Het enige waar je rekening mee moet houden zijn eventuele tijdsverschillen/tijdzones. Alle genoemde tijden zijn vanzelfsprekend Nederlandse tijd.

Kan ik het webinar nog terugzien?

Het webinar is niet terug te kijken, maar alleen te volgen als je er LIVE bij bent. Dan is het ook het leukst :) Mocht je niet kunnen op de geplande data, houd dan de site/nieuwsbrief/facebook in de gaten. Wellicht dat ik in de toekomst nog andere webinars ga geven.

Is het webinar in het Nederlands of het Engels?

Uiteraard zal het webinar gewoon in het Nederlands gegeven worden.

Ga je nog meer webinars geven?

Goede vraag! Bij voldoende interesse zal ik nu de bestaande webinars af en toe nogmaals geven. Ik heb genoeg ideeën voor andere webinars, maar wanneer dit op de agenda komt weet ik nog niet ;)

Eerder gegeven webinars

  • 7 ingrediënten voor een topfoto
  • Tips en tricks voor het fotograferen op reis
  • Tips en tricks voor het fotograferen met weinig licht

Wat zeggen anderen over het webinar

Jodi (Wieringerwerf): “Het was enorm leuk om je webinar bij te wonen, bedankt daarvoor!”

Henri (Nieuwegein): “Waarde Laura, Ik heb genoten van jouw digitale seminar. Jouw enthousiasme rondom fotografie werkt aanstekelijk. Ga a.j.b ermee door.”

Mieke (Amsterdam): “Ik vond het ontzettend interessant en leerzaam om te volgen. Ik hoop dat je nog veel van dit soort waardevolle webinars gaat geven in de toekomst!”

Chantal: “Vooraf had ik verwacht dat Laura alles al zou hebben opgenomen, maar dat was dus helemaal niet het geval. Zij was live aan het spreken en doet dat heel enthousiast en in begrijpelijke woorden. Super leuk en leerzaam dus.”

Ine: “Ontzettend bedankt voor de geweldige uitleg.”