Topmenu

Webinars

De donkere wintermaanden zijn vaak lastig om te fotograferen. Niet alleen wordt het ’s avonds alweer vroeg donker, ook overdag heb je bij grauw weer weinig licht tot je beschikking. Daarom is het precies het juiste moment voor een webinar met tips & tricks voor het fotograferen met weinig licht!

Aanmelden webinar & data

Helaas, dit webinar wordt momenteel niet meer gegeven. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe webinar data? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Eerder gegeven webinars

  • 7 ingrediënten voor een topfoto
  • Tips en tricks voor het fotograferen op reis
  • Tips en tricks voor het fotograferen met weinig licht

Ieder webinar is meerdere keren gegeven en met veel enthousiaste reacties:

Veelgestelde vragen:

Gaaf! Hoe meld ik me aan?
Je meldt je aan door je naam en mailadres achter te laten. Je krijgt per mail een bevestiging met de link om het webinar te bekijken.

Ik heb me aangemeld maar geen bevestigingsemail ontvangen?
Soms blijft de bevestigingsmail hangen in je spambox. Controleer deze map in je mail daarom goed. Het kan ook zijn dat je een typfoutje hebt gemaakt en de mail daardoor niet is aangekomen. Vul je gegevens daarom gerust nogmaals in bij het formulier bovenaan de pagina. Of gebruik een ander mailadres.

Lukt dit nog steeds niet? En heb je nog steeds geen mail? Kom dan ongeveer 10 minuten voor de start van het webinar terug naar deze pagina en open deze link. Vul daar opnieuw je gegeven is; je wordt er – als het goed is – direct doorgestuurd naar een pagina met een link om het webinar te volgen.

Het webinar wat ik graag wil volgen is vol! :( Kan ik op een reservelijst?

Per webinar mogen maximaal 200 mensen deelnemer. Bij het webinar wordt niet gewerkt met reservelijsten. Het aantal registraties per webinar is al bewust hoger dan het maximum aantal personen dat het webinar kan volgen. Op die manier wordt het webinar dus als het ware overboekt, om lege plekken te voorkomen als iemand ineens toch niet kan opdagen. Als je je aangemeld hebt voor het webinar, dan ben je dus nog niet verzekerd van een plekje bij het webinar zelf.

Wat heb ik nodig om het webinar te volgen?

Een computer, tablet of smartphone, een emailadres en een goed werkende internetverbinding. That’s it! Je hoeft niets te installeren en hebt ook geen microfoon of webcam nodig.

Kan ik het webinar ook vanuit het buitenland volgen?

Absoluut! Het enige waar je rekening mee moet houden zijn eventuele tijdsverschillen/tijdzones. Alle genoemde tijden zijn vanzelfsprekend Nederlandse tijd.

Ik kan helaas niet op de geplande data! :( Kan ik het webinar later nog terugzien?

Het webinar is alleen te volgen als je er live bij bent, er is geen uitzending gemist. Mocht je niet kunnen op de geplande data, houd dan de site/nieuwsbrief/facebook in de gaten, want bij voldoende interesse zal ik nieuwe data plannen.

Wat anderen zeiden na het volgen van een eerder (gratis) webinar:

 

Jodi (Wieringerwerf): “Het was enorm leuk om je webinar bij te wonen, bedankt daarvoor!”

Henri (Nieuwegein): “Waarde Laura, Ik heb genoten van jouw digitale seminar. Jouw enthousiasme rondom fotografie werkt aanstekelijk. Ga a.j.b ermee door.”

Mieke (Amsterdam): “Ik vond het ontzettend interessant en leerzaam om te volgen. Ik hoop dat je nog veel van dit soort waardevolle webinars gaat geven in de toekomst!”

Chantal: “Vooraf had ik verwacht dat Laura alles al zou hebben opgenomen, maar dat was dus helemaal niet het geval. Zij was live aan het spreken en doet dat heel enthousiast en in begrijpelijke woorden. Super leuk en leerzaam dus.”

Ine: “Ontzettend bedankt voor de geweldige uitleg.”