Topmenu

Webinars over fotografie

Het webinar over HERFSTFOTOGRAFIE

Het woord webinar is een samenvoeging van het woord web en seminar. Het is dus een online seminar. Ieder webinar van Vink Academy zit boordevol fotografietips en inspiratie en kun je helemaal gratis volgen. 

In september en oktober komt het webinar over herfstfotografie weer op de agenda. De herfst is mijn favoriete fotografieseizoen. In het webinar vertel ik niet alleen wat ik zo mooi vind aan de herfst, maar geef ik je veel tips voor de mooiste herfstplaatjes, paddestoelfoto’s en meer, zodat je dit seizoen lekker met je camera op pad kunt. Het webinar duurt ongeveer 5 kwartier tot anderhalf uur (afhankelijk van de hoeveelheid vragen op het einde)

Vorig jaar kreeg dit webinar een gemiddeld beoordeling van 4,6 van de 5 sterren. Een aanrader dus!

Let op: per webinar kunnen maximaal 250 personen deelnemen. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt sluit de inschrijving voor dat tijdstip automatisch (hij staat dus niet meer in het aanmeldformulier). Nu klinkt 250 best veel, maar als je weet dat de nieuwsbrief door meer dan 33 duizend mensen gelezen wordt.. nouja.. dan snap je vast dat je er op tijd bij wilt zijn!

Het webinar staat gepland op:

 • zaterdag 29 september om 10:00 ’s ochtends
 • dinsdag 2 oktober om 20:00 ’s avonds (VOL)
 • maandag 8 oktober om 20:00 ’s avonds (VOL)
 • donderdag 11 oktober om 19:30 ’s avonds
 • dinsdag 16 oktober om 19:30 ’s avonds
 • woensdag 17 oktober om 14:30 ’s middags
Een webinar volgen in vier stappen!
 1. Meld je hieronder aan voor één van de geplande data, je ontvangt een bevestigingsmailtje. Zet de datum in je agenda!
 2. Optioneel maar wel zo handig: Download het werkblad dat bij het webinar hoort (link in bevestigingsmail) en print het uit. Zo maak je tijdens het webinar makkelijker aantekeningen.
 3. Een paar minuten voordat het webinar begint, open je het bevestingsmailtje en klik je op de grote knop ‘bekijk het webinar’
 4. Laat je inspireren en leer van de tips & tricks die je – helemaal gratis – in het webinar te horen krijgt.

Aanmelden


Goed om te weten: wanneer je je inschrijft voor het webinar, word je NIET automatisch aangemeld voor de nieuwsbrief van Vink Academy.

Ik kan je ook gelijk vertellen; je ontvangt maximaal drie mailtjes van me. Eén of twee vóór het webinar (met de aanmeldingsbevestiging en de informatie over het te volgen webinar) en maximaal één mailtje na het webinar. Geen spam dus, you’ve got my word!. (Lees hier alles over het privacybeleid)

Kun je op de bovenstaande data niet? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Vink Academy. Zo blijf je altijd op de hoogte wanneer er nieuwe webinars gepland worden en krijg je bovendien ook nog eens de nieuwste fotografietips en inspiratie toegestuurd!

  

Veelgestelde vragen:

Hoe kan ik een webinar volgen?

Je meldt je aan door hierboven je naam en mailadres achter te laten. Binnen een paar minuten krijg je per mail een bevestiging van jouw aanmelding met een unieke, persoonlijke link om het webinar te volgen. Heb je dit mailtje niet ontvangen? Controleer dan je spambox. Niks in je spambox? Wellicht heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden voor het webinar. Meld je dan nogmaals aan, of gebruik een ander emailadres.

Ik heb geen bevestiging ontvangen voor het webinar?

Soms kan het bevestigingsmailtje in de spambox/ongewenste post map terecht gekomen. Vind je daar niets? Wellicht dat er een fout is opgetreden of heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden voor het webinar. Meld je dan nogmaals aan, of gebruik een ander emailadres.

Ik heb me aangemeld voor een webinar, maar ik kan die dag toch niet. Kun je de aanmelding wijzigen naar een andere dag?

Helaas kan ik de aanmelding niet voor je wijzigen, maar gelukkig kan je dat wel gemakkelijk zelf. Als je toch niet kunt aansluiten bij het webinar waarvoor je je hebt aangemeld, klik dan in de bevestigingsmail op de tekst ‘uitschrijven’. Dit staat naast de rode/roze knop om het webinar te volgen. Je krijgt dan geen herinneringsmailtjes meer over het webinar op deze datum/tijd. Vervolgens kun je je hier inschrijven voor een nieuwe datum.

Ik had me aangemeld voor een webinar, maar ik kon deze niet volgen omdat het vol was :(

Sorry dat ik je teleurgesteld heb. Het aantal mensen dat zich kan aanmelden voor een specifieke datum is hoger dan het aantal mensen dat het webinar kan volgen. Er zullen altijd mensen niet komen opdagen, en om te voorkomen dat er onnodig lege plekken zijn, worden de digitale stoelen als het ware bewust overboekt. Om die reden hebben we je bij aanmelding ook geadviseerd om ruim op tijd in te loggen. Wellicht staan er nog andere data waarop je het webinar wel kan volgen?

Wat heb ik nodig om het webinar te volgen?

Een computer, tablet of smartphone (Android/Apple), een emailadres en een goed werkende internetverbinding. Om het webinar te volgen, moet je je registreren. Je ontvangt dan een mail met een unieke link om het webinar te volgen. Voor het webinar heb je geen speciale software nodig.

Het webinar wat ik graag wil volgen is vol! :( Kan ik op een reservelijst?

Per webinar mogen maximaal 250 mensen deelnemer. Bij het webinar wordt niet gewerkt met reservelijsten. Wel kan het zijn dat er op een later moment toch nog een plekje vrij komt, omdat iemand zich weer afmeldt. Kom op een later moment terug.

Kan ik het webinar ook vanuit het buitenland volgen?

Absoluut! Het enige waar je rekening mee moet houden zijn eventuele tijdsverschillen/tijdzones. Alle genoemde tijden zijn vanzelfsprekend Nederlandse tijd.

Kan ik het webinar nog terugzien?

Het webinar is niet terug te kijken, maar alleen te volgen als je er LIVE bij bent. Dan is het ook het leukst :) Mocht je niet kunnen op de geplande data, houd dan de site/nieuwsbrief/facebook in de gaten voor eventuele extra geplande data.

Is het webinar in het Nederlands of het Engels?

Uiteraard zal het webinar gewoon in het Nederlands gegeven worden.

Ga je het webinar over reisfotografie nog een keer geven?

Niet meer in 2018, maar ik gok wel weer in 2019. Wat zeg nou zelf; dat onderwerp past toch het beste bij het voorjaar of de zomer?

Ga je het webinar over het fotograferen met weinig licht nog een keer geven?

Ja, die komt hoogstwaarschijnlijk weer in de winter van 2018/2019.

Eerder gegeven webinars

 • 7 ingrediënten voor een topfoto
 • Tips en tricks voor het fotograferen op reis
 • Tips en tricks voor het fotograferen met weinig licht
 • Tips en tricks voor het fotograferen van de herfst

Wat zeggen anderen over het webinar

Jodi (Wieringerwerf): “Het was enorm leuk om je webinar bij te wonen, bedankt daarvoor!”

Henri (Nieuwegein): “Waarde Laura, Ik heb genoten van jouw digitale seminar. Jouw enthousiasme rondom fotografie werkt aanstekelijk. Ga a.j.b ermee door.”

Mieke (Amsterdam): “Ik vond het ontzettend interessant en leerzaam om te volgen. Ik hoop dat je nog veel van dit soort waardevolle webinars gaat geven in de toekomst!”

Ine: “Ontzettend bedankt voor de geweldige uitleg.”