Webinar = online seminar

Het woord webinar is een samenvoeging van het woord web en seminar.
Ieder webinar van Vink Academy zit boordevol fotografietips en inspiratie en kun je helemaal gratis volgen.
Een online (mini)cursus dus!

De fotogenieke herfst

Houd jij ook zo van de herfst? Volg dan het gratis webinar over herfstfotografie! Je krijgt een hele lading praktische tips hoe je mooiste foto’s maakt van paddestoelen, gekleurde herfstbladeren en nog veel meer. Daarbij hebben we eveneens het over de verschillende weersomstandigheden, zodat je precies wanneer je iets het beste kunt fotograferen. Ook worden een aantal handige camera-accessoires en camera-instellingen besproken.

Het webinar duurt ongeveer 5 kwartier tot anderhalf uur (afhankelijk van de hoeveelheid vragen op het einde). Vorig jaar kreeg dit webinar een gemiddeld beoordeling van 4,6 van de 5 sterren.Na het volgen van dit webinar ben je perfect voorbereid om in de herfst met je met je camera op pad te gaan.

Agenda & aanmelden

De agenda is nog niet bekend. Er wordt een nieuwsbrief verstuurd zodra de data bekend zijn en je je kunt inschrijven.

Heel erg bedankt voor dit webinar! Complimenten voor je prettige manier van uitleggen!

Angelique 24 oktober 2019

Bedankt voor de begrijpelijke informatie en het beantwoorden van de vragen! Heel fijn! Ben benieuwd naar je volgende webinar.

Marleen 24 oktober 2019

Dankjewel Laura, superleuk dit webinar. Ik ga je tips toepassen!

Gitti 24 oktober 2019

LET OP Per webinar kunnen maximaal 250 personen deelnemen. Wanneer het maximum aantal deelnemers is bereikt sluit de inschrijving voor dat tijdstip automatisch (hij staat dus niet meer in het aanmeldformulier). Nu klinkt 250 best veel, maar als je weet dat de nieuwsbrief door meer dan 36 duizend mensen gelezen wordt.. nouja.. dan snap je vast dat je er op tijd bij wilt zijn!

Zo volg je een webinar in vier stappen

Het woord webinar is een samenvoeging van het woord web en seminar. Het is dus een online seminar. Ieder webinar van Vink Academy zit boordevol fotografietips en inspiratie en kun je helemaal gratis volgen. 

  1. Meld je hierboven aan voor één van de geplande data, je ontvangt een bevestigingsmailtje. Zet de datum in je agenda!
  2. Optioneel maar wel zo handig: Download het werkblad dat bij het webinar hoort (link in bevestigingsmail) en print het uit. Zo maak je tijdens het webinar makkelijker aantekeningen.
  3. Een paar minuten voordat het webinar begint, open je het bevestingsmailtje en klik je op de grote knop ‘bekijk het webinar’
  4. Laat je inspireren en leer van de tips & tricks die je – helemaal gratis – in het webinar te horen krijgt.

Goed om te weten: wanneer je je inschrijft voor het webinar, word je alleen aangemeld voor de nieuwsbrief van Vink Academy als je het vinkje daarvoor aanzet. Dit is optioneel en niet verplicht om het webinar te volgen. 

Zonder het vinkje aan te zetten, ontvang je maximaal drie mailtjes van me. Eén of twee vóór het webinar (met de aanmeldbevestiging en de informatie over het te volgen webinar) en maximaal één mailtje na het webinar. Geen spam dus, you’ve got my word! (privacybeleid)

Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan?
Je meldt je aan door hierboven je naam en mailadres achter te laten. Binnen een paar minuten krijg je per mail een bevestiging van jouw aanmelding met een unieke, persoonlijke link om het webinar te volgen. Heb je dit mailtje niet ontvangen? Controleer dan je spambox. Niks in je spambox? Wellicht heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden voor het webinar. Meld je dan nogmaals aan, of gebruik een ander emailadres.

Ik heb geen bevestiging ontvangen voor het webinar?
Soms kan het bevestigingsmailtje in de spambox/ongewenste post map terecht gekomen. Vind je daar niets? Wellicht dat er een fout is opgetreden of heb je een typefout gemaakt bij het aanmelden voor het webinar. Meld je dan nogmaals aan, of gebruik een ander emailadres.

Ik heb me aangemeld voor een webinar, maar ik kan die dag toch niet. Kun je de aanmelding wijzigen naar een andere dag?
Helaas kan ik de aanmelding niet voor je wijzigen, maar gelukkig kan je dat wel gemakkelijk zelf. Als je toch niet kunt aansluiten bij het webinar waarvoor je je hebt aangemeld, klik dan in de bevestigingsmail op de tekst ‘uitschrijven’. Dit staat naast de rode/roze knop om het webinar te volgen. Je krijgt dan geen herinneringsmailtjes meer over het webinar op deze datum/tijd. Vervolgens kun je je hierboven inschrijven voor een nieuwe datum.

Wat heb ik nodig om het webinar te volgen?
Een computer, tablet of smartphone (Android/Apple), een emailadres en een goed werkende internetverbinding. Om het webinar te volgen, moet je je registreren. Je ontvangt dan een mail met een unieke link om het webinar te volgen. Voor het webinar heb je geen speciale software nodig.

Het webinar wat ik graag wil volgen is vol! :( Kan ik op een reservelijst?
Per webinar mogen maximaal 250 mensen deelnemer. Bij het webinar wordt niet gewerkt met reservelijsten. Wel kan het zijn dat er op een later moment toch nog een plekje vrij komt, omdat iemand zich weer afmeldt. Kom op een later moment terug.

Kan ik het webinar ook vanuit het buitenland volgen?
Absoluut! Het enige waar je rekening mee moet houden zijn eventuele tijdsverschillen/tijdzones. Alle genoemde tijden zijn vanzelfsprekend Nederlandse tijd.

Kan ik het webinar nog terugzien?
Het webinar is niet terug te kijken, maar alleen te volgen als je er LIVE bij bent. Dan is het ook het leukst :) Mocht je niet kunnen op de geplande data, houd dan de site/nieuwsbrief/instagram/facebook in de gaten voor eventuele extra geplande data.

Is het webinar in het Nederlands of het Engels?
Uiteraard zal het webinar gewoon in het Nederlands gegeven worden.