Topmenu

Foto inspiratie: Maak een fotokerstboom!

Het jaar loopt op zijn einde en kerst staat voor de deur. Een perfecte tijd voor gezellige versiering in huis, ’s avonds kaarsjes aan, lekkere etentjes én natuurlijk een goed moment om terug te kijken op het jaar dat weer voorbij gevlogen is. En hoe doe je dat nou beter met jouw favoriete foto’s van dit jaar? Een leuke manier om je foto’s hierbij te gebruiken is met een foto-kerstboom!

Dus heb je nog een lege plekje aan de muur? Of ben je nog op zoek om tijdens de kerstvakantie iets leuks te doen met je kinderen? Het maken van deze foto-kerstboom is heel simpel!

Foto kerstboom

Hoe maak je de foto-kerstboom?

Print of bestel de foto’s die je wilt gebruiken op formaat 10x15cm of 13x19cm. Voor deze kerstboom had ik 17 foto’s nodig; 3 staande foto’s en 14 liggende foto’s. Ik heb voor het opplakken aan de muur twee soorten maskingtape gebruikt (van de HEMA), maar één is natuurlijk ook voldoende. Uiteraard kun je de kerstboom ook groter of kleiner maken met een ander aantal foto’s of door het formaat van de foto’s te veranderen.

Wees creatief en leef je uit! :)

Hi, ik ben Laura Vink

Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Mijn visie is kort maar krachtig: iedereen kan mooiere foto’s leren maken, met wat voor camera je ook fotografeert. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen.

Ik ben Laura Vink

Bewaar dit artikel op Pinterest:


 

 

PAASACTIE!

Gebruik nu in het winkelmandje de kortingscode PAASHAAS en krijg 50,- korting op de online fotografiecursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen. 


eBook: Alles over Scherptediepte

Gratis eBook: Alles over Scherptediepte

Meld je net als 34 duizend anderen aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en krijg het eBook (62 pagina’s) helemaal gratis.

  

 

,

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

X