Topmenu

Fotografie challenge September: Hollands landschap

Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografie challenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, zul je elke keer weer meer leren! Het onderwerp van de maand september is “Hollands landschap”.

Om de Belgische fans van Vink Academy niet uit te sluiten, mogen zij natuurlijk ook een Belgische landschap insturen. Landschappen gefotografeerd op andere (verre) bestemmingen mogen niet ingestuurd worden, hoewel je misschien wel eerder geneigd bent om op vakanties landschappen te fotograferen dan thuis. Als dat het geval is, dan is deze challenge een extra goede opdracht. je zult erachter komen dat ook in je eigen omgeving zoveel moois te fotograferen is en dat Nederland  ongekend veel variatie heeft in landschap.  Dus trek je wandelschoenen aan of stap op de fiets en vergeet je camera niet!

Fotografie Challenge: Hollands landschap
Op Vink Academy staan vele tips als het gaat om het fotograferen van een landschap; neem deze zeker even door!

hollands-landschap

De fotografie challenge is afgelopen (september 2014). Klik hier om de Hall of Fame foto’s van deze fotografie challenge te bekijken!

Hi, ik ben Laura Vink

Een enthousiaste fotograaf en ondernemende duizendpoot. Mijn visie is kort maar krachtig: iedereen kan mooiere foto’s leren maken, met wat voor camera je ook fotografeert. Het is mijn missie om jou te helpen om de fotograaf in jezelf te ontwikkelen.

Ik ben Laura Vink

Bewaar dit artikel op Pinterest:


 

 

eBook: Alles over Scherptediepte

Gratis eBook: Alles over Scherptediepte

Meld je net als 34 duizend anderen aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy en krijg het eBook (62 pagina’s) helemaal gratis.

  

 

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie

X