Elke maand start op Vink Academy een nieuwe fotografie challenge. Ga op pad met je camera en doe mee. Door te oefenen en te experimenten, zul je elke keer weer meer leren! Het onderwerp van maart is “Museum”.

In deze challenge draait het om musea in binnen- en buitenland. Maak foto’s van het gebouw zelf, tot de kunst of tentoonstelling aan de binnenkant. Denk aan de beroemde pyramide van het Louvre, tot de Mona Lisa. Of natuurlijk onze eigen Nachtwacht in het Rijksmuseum. Maar ook de oude treinen van het Spoorwegmuseum of mooie huizen in het Openlucht museum in Arnhem doen mee!

Voor deze fotografiechallenge wil ik ook wat nieuws proberen. Wil je bij het insturen van de foto zorgen dat de naam van het museum en de plaatsnaam in de bestandsnaam staat? Dus bijvoorbeeld rijksmuseum-amsterdam.jpg en louvre-parijs-frankrijk.jpg .Op die manier kan ik dit ook vermelden bij de gekozen Hall of Fame foto’s en kunnen we elkaar zo inspireren om een nieuw (of minder bekend) museum te ontdekken!

Rijksmuseum, Amsterdam

K21, Düsseldorf, Duitsland

Dar Si Said (Marrakech Museum), Marrakech, Marokko

Guggenheim, New York, Verenigde Staen.
(Foto: Pipe A.)

Louvre, Parijs, Frankrijk

Louvre, Parijs, Frankrijk

Tate Modern, Londen, Verenigd Koninkrijk
(Foto: Samuel Zeller)

Voor deze fotografiechallenge wil ik ook wat nieuws proberen. Wil je bij het insturen van de foto zorgen dat de naam van het museum en de plaatsnaam in de bestandsnaam staat? Dus bijvorobeeld louvre-parijs-frankrijk.jpg en rijksmuseum-amsterdam.jpg? Op die manier kan ik dit ook vermelden bij de gekozen Hall of Fame foto’s en kunnen we elkaar zo inspireren om een nieuw (of minder bekend) museum te ontdekken!