Whoop whoop! Ik heb groot nieuws voor je: de online cursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen is compleet vernieuwd. In dit bericht ga ik je vertellen wat er vernieuwd is en waarom. :)

De online cursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen werd in 2014 gelanceerd. Honderden fotografieliefhebbers volgden de cursus al en leerden om mooiere foto’s te maken. De cursus kreeg niet voor niets meer dan 175 keer een 5-sterren-beoordelingen.

Alleen… de techniek staat niet stil. In 2014 stonden systeemcamera’s nog in de spreekwoordelijke kinderschoenen, maar inmiddels zijn deze camera’s al een aantal jaar een geduchte concurrent van de spiegelreflexcamera. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren ook een aantal zeer handige en interessante camerafuncties bijgekomen. Bovendien wilde ik graag dat de cursus ook te volgen was met een compact- en bridgecamera.

Tijd voor een update dus! Maar ik wilde niet slechts een paar extra filmpjes erbij doen als update. Daarom zijn alle video’s opnieuw opgenomen, zodat het lessenpakket compleet en op elkaar afgestemd blijft. Tegelijkertijd is de cursus ook uitgebreid en ging het aantal lessen van 118 naar 142. Meer informatie, meer voorbeelden. Zodat je jouw camera nog beter leert kennen! :) En omdat ik toch bezig was: het eBook en boek kregen ook een nieuwe, frisse look.

Eigenlijk kun je zeggen dat ik de cursus gewoon compleet opnieuw heb gemaakt. Het was enorme klus, waar ik meer dan een jaar mee bezig ben geweest – sinds de eerste lockdown eigenlijk. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat vind het heel fijn dat de cursus nu te volgen is met alle soorten camera’s: spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s, bridgecamera’s en compactcamera’s!

 

WINACTIE

Om te vieren dat de cursus compleet vernieuwd is, heb ik nu een toffe winactie. Bestel jij in mei het PLUS-pakket van de cursus, dan maak je kans om het aankoopbedrag terug te winnen of één van de andere toffe prijzen. Sowieso krijg je bij jouw bestelling 20,- besteltegoed voor Xpozer, zodat je straks jouw mooiste foto an de muur kunt hangen. Bekijk alle informatie over de cursus en deze actie.

Actie van de online cursus in mei

Nieuwsgierig? Volg de gratis proeflessen!

Wil je weten wat je kunt verwachten van de online cursus voordat je bestelt? Het is vanaf nu ook mogelijk om enkele lessen gratis te volgen met video’s en opdrachten. Voor het systeem van de lessen heb je een account nodig op deze site. Je meldt je aan voor de proeflessen door hierrr te klikken en het ‘afrekenproces’ te doorlopen, waarbij je tegelijkertijd een gebruikersnaam en wachtwoord kiest. (Let op: als je de nieuwsbrief ontvangt heb je NIET automatische ook een account op de site). Nadat je de bestelling (van € 0,- dus) hebt geplaatst, staan de proeflessen direct voor je klaar.

Voordelig overstappen voor oud-cursisten

Heb jij trouwens al eerder de online cursus gevolgd en wil je ook deze nieuwe informatie hebben? Dan kun je voordelig overstappen naar de vernieuwde versie van de cursus (en in sommige gevallen zelfs gratis). Alle cursisten die ook aangemeld zijn voor de nieuwsbrief, hebben hierover een mail gekregen. Geen mail gehad of niet gelezen? Stuur dan snel berichtje, ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn!