Wordt 2022 het jaar waarin jij afrekent met mislukte foto’s? Doe dan mee met het 9-weken-programma dat 8 januari start. Nog voordat de lente begint, heeft jouw camera geen geheimen meer voor je.

Begin 2020 organiseerde ik het 9-weken-programma voor cursisten van Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen. Met dit programma hielp ik de deelnemers in een korte tijd (9 weken dus) de gehele cursus te doorlopen. Er was een wekelijkse check-in, werkbladen die helpen bij het plannen, een vragenronde bij de check-in, extra opdrachten en meer. Het programma was deze eerste keer groot succes en daarom gaan we het nog een keer doen.

We beginnen in het nieuwe jaar, op zaterdag 8 januari 2022. Half maart ben je dan klaar met de cursus en weet je precies hoe je je camera moet instellen in allerlei situaties. Bedenk eens hoeveel toffe foto’s jij kunt gaan maken in 2022?! :)

Alle informatie over het 9-weken-programma staat op deze pagina.

Het is goed om te weten dat het 9-weken-programma een toevoeging is op m’n online fotocursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen. Je kunt dus alleen meedoen als je de cursus volgt. Anders is het alsof je hoort wat het huiswerk is, maar je geen lesmateriaal hebt. Dat schiet niet op.

De extra begeleiding van het 9-weken-programma kost 99,-. Maar bestel jij nu de cursus, dan betaal je maar 20,- voor het 9-weken-programma. De cursus én het 9-weken-programma zijn samen 548,- 469,-.

Volg je de cursus al maar schiet het in je eentje niet op? Dan mag je natuurlijk ook aansluiten bij het 9-weken-programma. Er is nu een early bird aanbieding voor bestaande cursisten waarbij je geen 99,- maar 69,- betaald.

Ga naar deze pagina voor alle informatie en om je in te schrijven.