Topmenu

Agenda

Yes, het belooft een toffe zomer te worden met leuke evenementen en activiteiten. Check op deze pagina wat wanneer gepland staat.

Webinar over reisfotografie

Het populaire webinar Tips & Tricks voor het fotograferen op reis is weer terug! In dit online seminar vertel ik je over dé elementen voor geslaagde reisfoto’s. Je volgt het webinar gewoon vanuit huis, vanaf je werk of misschien wel vanaf je vakantiebestemming, zolang je maar een goede internetverbinding hebt. Meedoen is gratis en aanmelden voor de webinars doe je op deze pagina.

Lezingen

Deze zomer ga ik ON TOUR door Nederland om te spreken over reisfotografie. Zo mag ik bij verschillende boekhandels een lezing geven. Hoewel er wel iets van overlap is met het webinar over Reisfotografie (dat is ook niet te voorkomen), zijn het wel echt twee heel verschillende presentaties! De lezing is veel interactiever, er is ruimte voor vragen vanuit het publiek en je kan naderhand een praatje met me maken! Soms wordt er een kleine toegangsprijs gevraagd voor de lezing, dit wisselt per locatie/boekhandel.

Meet-ups

Omdat ik voor de lezingen een (kleine) tour door Nederland maak, lijkt het me ook tof om daar wat meet-ups aan te koppelen. Met meet-ups bedoel ik dus geen workshops, geen les en geen presentatie. Maar wel: samen fotograferen, andere fotografen ontmoeten en kletsen over fotografie. Ik heb er super veel zin in om jou daar ‘in het echt’ te ontmoeten. Voor de meet-ups ben ik nog bezig met de planning en de exacte locaties, tijden, maar hieronder staan wel vast de data wanneer ik dit in m’n hoofd heb.

JULI

maandag 2 juli – Webinar Tips & Tricks voor het fotograferen op reis
Tijd: 19:30-21:00. Klik hier om je aan te melden.

woensdag 4 juli 2018 – Meet-up Zeeland
Let’s go to the beach! We verzamelen om 20:00 onderaan het duin/ de strandopgang in Dishoek. Het is een flinke klim omhoog om naar het strand te gaan, dus die plek is niet te missen. Maar voor de zekerheid; het is naast de fietsenstalling, zie locatie op Google Maps. Vanaf het verzamelpunt lopen we samen naar het mooie strand en gaan we lekker fotograferen. Misschien krijgen we wel een mooie zonsondergang te zien.

Parkeren: er is een groot parkeerterrein, hier kun je vast en zeker je auto wel kwijt. Zie locatie in Google Maps. Kom je ook? Aanmelden is niet noodzakelijk, maar ik vind het wel fijn als je het even laat weten bij dit Facebook Event. Dan weet ik ongeveer hoeveel mensen ik kan verwachten.

Red je het niet om 20:00 er al te zijn en kom je iets later? Loop dan gewoon het strand op en spreek het eerste groepje mensen aan die of statieven dragen of een grote cameratas bij zich hebben. Grote kans dat je wij dat zijn. :)

Meet-up Dishoek

donderdag 5 juli 2018 – Lezing Reisfotografie – Middelburg
Tijd: 19:00
Adres: Boekhandel de Drvkkery, Markt 51, 4331 LK Middelburg
Website: klik hier voor meer informatie

vrijdag 6 juli 2018 – Lezing Reisfotografie – Breda
Tijd: 19:30
Adres: Blushuis, Reduitlaan 33, 4814DC Breda
Website: Klik hier voor meer informatie
Aanmelden: aanmelden voor dit evenement door je aan te melden via info apenstaart ilovebreda punt nl. Een kaartje kost € 7,50 en is inclusief 1 consumptie. Let op: er zijn maximaal 15 kaartjes beschikbaar voor volgers van Vink Academy, dus mail snel!

vrijdag 6 juli 2018 – Meet-up – Blauwe uurtje in Breda
Na de lezing en een drankje aan de bar duik ik het centrum van Breda weer in om nog wat foto’s te maken van het blauwe uurtje. Een mini-photowalk dus. Neem je camera en statief mee naar de lezing en sluit gezellig aan!

zaterdag 7 juli 2018 – Lezing Reisfotografie – Sittard
Tijd: 14:00
Adres: Boekhandel Krings, Brandstraat 23, 6131 CS Sittard
Website: klik hier voor meer informatie

maandag 9 juli 2018 – Meet-up Amersfoort
Ik vond dat er nog een meeting miste in het midden van het land, en daarom heb ik deze meet-up er extra bij gepland. Waarom Amersfoort? Omdat ik er laatst weer was en er aan herinnerd werd wat een leuke sfeer deze stad heeft.  Maar toen had ik geen camera bij me, een goede reden om terug t gaan!

Deze avond verzamelen we om 19:30 aan het Eemplein, zie locatie Google Maps. Dat plein is best groot, ik wil daarom verzamelen bij het water. Vanaf daar lopen we naar de Koppelpoort en verder de stad in om te fotograferen.

Parkeren: kan in parkeergaraga Eemplein. Kom je met het OV, dan is het zo’n 10 minuten lopen vanaf het station.

Kom je ook? Aanmelden is niet noodzakelijk, maar ik vind het wel fijn als je het even laat weten bij dit Facebook Event. Dan weet ik ongeveer hoeveel mensen ik kan verwachten.

Meet-up in Amersfoort

Meet-up in Amersfoort

donderdag 12 juli 2018 – Lezing Reisfotografie – (nabij) Groningen
Tijd: 19:30
Adres: Boekhandel Daan Nijman, Heerestraat 87, 9301 AE Roden
Website: De lezing staat nog niet aangekondigd op de website van de boekhandel, maar dat komt binnenkort natuurlijk.

vrijdag 13 juli 2018 – Meet-up – Groningen centrum
Om 16:30 verzamelen we op de Grote Markt in Groningen voor het VVV kantoor. Zie de precieze locatie op Google Maps. Hierna lopen we een rondje door de stad met onze camera in de aanslag. Het is denk ik wel meer dan 10 jaar geleden dat ik in Groningen stad was, dus ik ben erg benieuwd. En misschien is het wel leuk om te gaan oefenen met straatfotografie? Maar natuurlijk mag je ook gebouwen fotograferen, stadsdetails, portretfoto’s, elkaar. Noem maar op!

Kom je ook? Laat dit alsjeblieft even weten bij dit Facebook Event. Dan weet ik ongeveer hoeveel mensen ik kan verwachten.

Meet-up Groningen

donderdag 19 juli – Webinar Tips & Tricks voor het fotograferen op reis
Tijd: 20:00-21:30. Klik hier om je aan te melden.

dinsdag 24 juli – Webinar Tips & Tricks voor het fotograferen op reis
Tijd: 20:00-21:30. Klik hier om je aan te melden.

AUGUSTUS

woensdag 1 Augustus – Sluitingsdatum voor aanmelding Marius van der Sandt Academy
Oke, dit is niet echt een evenement, maar ik dacht; ik zet ‘m er toch bij. Want het is een belangrijke datum om niet te missen. Lees hier alles over de beurs van de Marius van der Sandt Academy.