Topmenu

Winacties

Deze zomer is het feest bij Vink Academy. Iedere twee weken vind je hier een nieuwe winactie. Whiehaa, hoe tof?! Meedoen is telkens heel simpel; het invullen van je naam en mailadres is genoeg om kans te maken op z’n toffe prijs.

De prijzen zijn allemaal al geregeld, maar wat alle prijzen precies zijn, dat laat ik nog even in het midden. :) Het moet wel een beetje spanned blijven, toch?

Op de hoogte blijven van deze vette winacties? Meld je dan zeker ook aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy. (Krijg je er gelijk een interessant eBook bij!)

Winacties

Van 28 juni tot en met 14 juli 2018

Win een Creative Cloud jaarabonnement van Adobe. Gebruik een jaar lang de topprogramma’s als Photoshop, Lightroom, InDesign, Premiere en meer.

Deze winactie is afgelopen, de winnaar (Sylke) heeft inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.

Van 14 juli tot en met 31 juli 2018

Win twee prachtige fotoboeken. Ik mag het boek Oog op Natuur van de Marius van der Sandt Academy en Dromen van Wildernis van Theo Bosboom weggeven.

Meedoen met deze winactie

 

Van 1 augustus tot en met 15 augustus

Ik geef 3x mijn eigen boek / ebook Reisfotografie weg. De winnaars mogen zelf kiezen of ze het hardcover boek toegestuurd krijgen of toch liever de eBook variantie ontvangen.

Meedoen met deze winactie

 

Van 16 augustus tot en met 31 augustus

Prijs wordt later bekend gemaakt.
 

Van 1 september tot en met 15 september

Prijs wordt later bekend gemaakt.