Win

Doe mee en maak kans op één van deze prachtige boeken. Ik verloot 2x het boek Visie op fotografie en 2x het boek The Atlas of Beauty.

Atlas of Beauty

door Mihaela Noroc

In dit boek staan meer dan 500 portretfoto’s van dames gefotografeerd in meer dan 50 landen. Fotograaf Mihaela brengt op een prachtige manier de diversiteit in beeld.

Bekijk het boek hier op bol.com*

Visie op fotografie

door Huub Keulers en Lorette Janssen

In dit boek krijg je bij 15 Nederlandse topfotograferen een kijkje achter de schermen. In de interviews worden persoonlijke verhalen en ervaringen gedeeld. Je leest hoe ze te werk gaan, welke camera’s en lenzen ze gebruiken, wanneer een beeld voor hen geslaagd is, hoe zij zich onderscheiden en waardoor ze geïnspireerd raken.

Bekijk het boek hier op bol.com*

Je kunt niet meer meedoen met de winactie. De winnaars ontvangen hebben een mail ontvangen. 

Voorwaarden van deze winactie:

  • Je kunt tot en met 30 augustus meedoen met deze winactie.
  • De winnaars worden random getrokken.
  • De winnaars ontvangen persoonlijk bericht op 1 september 2021.
  • Je mag meedoen met de winactie als je 18 jaar of ouder bent.
  • Je krijgt het gewonnen boek kosteloos toegestuurd als je in Nederland of België woont. Woon je in een ander land? Dan zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
  • Als je bericht hebt ontvangen dat je een boek hebt gewonnen, dan heb je één week de tijd om jouw adresgegevens door te geven. Doe je dit niet? Dan vervalt helaas het recht op de prijs en wordt er een andere winnaar getrokken.
  • De prijs is niet inwisselbaar voor contanten.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Verantwoording:

De boeken Visie op Fotografie heb ik voor deze winactie gekregen van de uitgever Van Duuren Media. De exemplaren van The Atlas of Beauty heb ik zelf gekocht; de uitgever is op geen enkele wijze betrokken bij deze winactie. De verzendkosten van de boeken (naar NL of BE) zijn ook op rekening van Vink Academy.

* deze linkjes zijn affiliatelinks. Dat houdt in dat als je besluit het boek te kopen (in plaats van je winkans af te wachten), dat ik een klein percentage van de verkoopprijs ontvang.