Win de online fotografiecursus

Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen

Lukt het maar niet om mooie foto’s te maken in de natuur, op reis of van je (klein)kinderen? Of ligt jouw mooie camera daarom ongebruikt in de kast omdat het toestel je frustreert?

Maak daar een einde aan met de online fotografiecursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen. Deze hands-on fotografiecursus leert je alles wat je moet weten over het zelf instellen van jouw camera.

 • Weg met onscherpe of bewogen foto’s.
 • Weg met foto’s die te licht of te donker zijn.
 • Weg met foto’s in verkeerde kleuren.
 • Weg met de frustratie.
Klik hier voor alle informatie over de online cursus
Online cursus Nooit Meer Op De Automatische Stand Fotograferen inclusief hardcover boek

Win deze online fotografiecursus t.w.v. 449,-

Meedoen is heel simpel. Volg deze twee stappen:

 1. Vertel hieronder wat je graag wilt leren in deze online fotocursus en waarom je dat graag wilt leren. 
 2. Zorg dat je de nieuwsbrief van Vink Academy ontvangt. Als je die nog niet krijgt, dan kun je jezelf met hetzelfde formulier hieronder aanmelden.

Simpel toch? :)

Naam*
Verplicht: ontvang de Vink Academy-nieuwsbrief met fotografietips en -inspiratie
Voorwaarde van deze winactie is dat je ingeschreven staat voor de Vink Academy nieuwsbrief. Als je deze nieuwsbrief al ontvangt, hoef je niets aan te vinken. Het is wel belangrijk dat het mail dat je hierboven ingevuld hebt, ook het mailadres is waarop je de nieuwsbrief krijgt. Weet je het niet zeker? Klik dan het vinkje aan. Je krijgt de nieuwsbrief nooit twee keer op hetzelfde mailadres.
Door op de knop hieronder te klikken ga je akkoord met het privacybeleid en de voorwaarden van de winactie.
 • De prijs betreft het PLUS-pakket van de online cursus, inclusief hardcover boek en 12 maanden toegang tot het online gedeelte van de cursus.
 • De prijs is persoonlijk en niet overdraagbaar aan anderen.
 • De prijs is niet in te wisselen voor contanten.
 • De winnaar wordt willekeurig getrokken uit alle inzendingen. Daarbij wordt er gecontroleerd of deze persoon ook ingeschreven staat en de nieuwsbrief van Vink Academy ontvangt. Als dat laatste niet het geval is, dan wordt er een andere winnaar getrokken.
 • Indien de winnaar de prijs niet binnen twee weken na ontvangst verzilverd (lees: zich aanmeldt voor de online cursus), dan vervalt het recht op de prijs en wordt er een andere winnaar getrokken.
 • Iedereen mag meedoen, maar wanneer de winnaar niet in Nederland of België woont, zijn de kosten voor het verzenden van het pakket met het boek voor eigen rekening. De winnaar mag eveneens afzien van het hardcover boek, maar wel het digitale deel van de cursus innen.
 • De winactie loopt tot en met 2 december 2022. De winnaar wordt in de dagen erna bekend gemaakt via de nieuwsbrief.