Jeeej, je bent aangemeld!

Superleuk dat je bij het webinar bent. Met onderstaande stappen bereid je het webinar goed voor.

1. Bevestigingsmail

Binnen nu en een paar minuten krijg een een bevestigingsmailtje. Bewaar dit mailtje goed, hier staat de knop in om straks naar het webinar te gaan.

Ontvang je geen mail, controleer dan direct even je spamfolder. Soms komt het bericht daar in. Zit daar ook niets? Vul dan nog een keer je emailadres in op de aanmeldpagina. Misschien dat je daar een typefoutje hebt gemaakt. Kan gebeuren.

Krijg je daarna alleen nog steeds niet? Oei… dan wordt het lastig, omdat het systeem wel gewoon werkt. Kijk dan of je het met een ander mailadres kunt aanmelden.

2. Agenda

Pak je agenda erbij en zet het webinar er alvast in. Als je de bevestigingsmail van het webinar opent, vindt je daar ook een handige link om het direct toe te voegen aan je digitale agenda. Ben je bang dat je het vergeet? Zet het in je digitale agenda met een herinnering. Je krijgt trouwens 1 uur voor het webinar begint ook nog een herinneringsmail.

3. Werkblad

Bij het webinar hoort een werkblad, zodat je gemakkelijk aantekening maakt. De link staat in de bevestingsmail, maar je kunt ook hier klikken. Print de PDF uit en leg ‘m klaar bij je computer.

Optioneel: vul de korte vragenlijst in die ook op deze pagina staat. Er wordt geen naam/emailadres/IP-adres gevraagd of opgeslagen, je beantwoordt de vragen dus anoniem. Deze informatie wordt gebruik om het webinar te verbeteren. Alvast dankjewel voor jouw bijdrage hieraan!

Dat is het! Niet moeilijk toch? Heb je nog een vraag over het webinar? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen voordat je mij hierover een berichtje stuurt.

Tot snel bij het webinar, ik heb er zin in! :)

P.s. Goed om te weten: Het webinar is het beste te volgen met de browser Chrome. 

Mag ik je nog wat vragen?