Op deze pagina staat een klein verzameling van mijn video’s met fotografietips, nieuwtjes of wat ik heb meegemaakt. Wil je meer video’s zien? Die vind je regelmatig op mijn Instgram Stories, in mijn online fotografiecursus en bij mijn boek Reisfotografie!

Ondertiteling
Het meerendeel van de video’s hieronder heeft ondertiteling. Dit herken je aan het CC-icoontje onderin beeld. Klik hierop en kies Nederlands. Dat is fijn voor als je slechthorend bent en handig als je op je mobiel kijkt onderweg en geen koptelefoontje bij je hebt. In mijn online cursus zijn alle video’s ondertiteld.

Tips voor wintersport

februari 2019, Oostenrijk

Terwijl ik in de gondel de berg op ga, deel ik vier van mijn belangrijkste tips voor het fotograferen tijdens de wintersport. Door het gondeltje is het geluid van de video niet optimaal, volgende keer proberen ik de video op te nemen in een stoeltjeslift, haha. Wil je na het zien van de video nog meer tips? Check dan het artikel over wintersportfotografie.

 

Beeldstablisatie

mei 2018, Malediven

Na een dag varen langs enkele eilanden van de Malediven, kwam ik tot een interessant inzicht en ik besloot er ter plekke een video over op te nemen. In deze video een korte tip als je fotografeert met beeldstabilisatie on. Ohja, met zand op mijn wang. Haha oeps. Tja krijg je al snel op een tropisch eiland.

 

Op de hoogte blijven van nieuwe video’s? Meld je aan voor de nieuwsbrief van Vink Academy!

Tweede druk boek Reisfotografie

februari 2018, Zweeds Lapland

Deze bijzondere locatie leek mij een mooie plek om de tweede druk van mijn boek Reisfotografie aan te kondigen. In dit artikel vertel ik meer over de tweede druk van het boek.

 

Mijn foto’s staan in de National Geographic!

september 2017, Loonse en Drunense Duinen

Zo trots als een pauw met mijn foto’s in dit toonaangevende tijdschrift. Lees meer over hoe mijn fotoserie over de Loonse en Drunense Duinen in de National Geographic kwam.

 

Zomertour Vlog

juli 2018, Nederland

Mijn allereerste vlog (en misschien ook de laatste?)! Ik neem je mee tijdens mijn zomertour door Nederland waarbij ik lezingen geef en meet-ups organiseer. Lees hier alles over de zomertour, wat ik zelf vond van deze vlog en een fotoverslag.

 

Aankondiging Zomertour

Juni 2018

De zomertour is natuurlijk voorbij, maar wil je op de hoogte blijven van nieuwe lezingen of meet-ups? Check dan de agenda!

 

 

Instagram Challenge: Elke dag een foto in maart.

maart 2018

Deze maand gaf ik mijzelf een challenge om iedere dag een foto op Instagram te posten. Deze video nam ik op om jullie vragen mee te doen. Lees hier het artikel over de challenge.

 

Waarom je niet alleen maar op reis moet fotograferen

februari 2016, Oostenrijk

Na een weekje snowboarden ontdekte ik de overeenkomst met reisfotografie en vertel ik waarom je niet alleen maar op reis moet fotograferen.

 

Foto in figuur plaatsen met uitknipmasker in Photoshop

In deze video geen geluid. De uitleg wat ik doe, staat in het artikel over het uitknipmasker. Met de video laat ik alle handelingen zien om een foto in een figuur te plaatsen.