Met Vink Academy help ik beginnende fotografen om betere foto’s te maken. Daar komt een hoop bij kijken en de afgelopen 11 (!) jaar kreeg ik dan ook de geweldige hulp van Sofie. Maar zij stopt binnenkort bij Vink Academy en ik ben dus op zoek naar een nieuwe Sofie. Maar geen zorgen, je mag ook anders heten. ;)

De taken van de (virtuele) assistent zijn onder andere het beantwoorden van emails, het afhandelen van klantenservice vragen, controleren en verzenden van facturen. Je helpt mij bij de voorbereidingen van webinars en presentaties, op basis van de content die ik je aanlever. Of verwerkt gegevens voor me. Je werkt zelfstandig, netjes en gestructureerd en bent goed in het bewaren van het overzicht. De communicatie is vriendelijk, duidelijk en vooral niet te formeel. Dat past niet bij Vink Academy, en er werken hier geen robots ;)

De werktijden zijn flexibel en het maakt me ook niet uit vanuit waar ter wereld je werkt. Ik verwacht wel dat je minimaal vier dagen per week de mailbox opent en openstaande emails dezelfde dag beantwoordt. Tenzij alleen ik die mail kan beantwoorden, dan mag je ‘m uiteraard aan mij delegeren. Voor terugkerende taken spreken we af hoe vaak je deze per maand uitvoert, zodat je ze effectief kan bundelen. Bij ad hoc projecten bepalen we samen vooraf een deadline.

Als virtuele assistent werk je met een hoop programma’s, waaronder WordPress, Woocommerce, WebinarGeek, Missive, Mailchimp, Moneybird, Slack, en Keynote. Het is niet erg als je nog geen ervaring hebt met deze programma’s, zolang je handig bent met een computer en je snel je weg weet te vinden in nieuwe (soms Engelstalige) software.

De werkzaamheden zullen in het begin zo’n 3 tot 6 uur per maand zijn. Ik ben op zoek