(En dat door alleen maar een keer te klikken)

Ben jij van plan om binnenkort een nieuwe camera, lens, computer, statief of iets anders te bestellen? Doe dat dan via de links op deze pagina. Met jouw aankoop steun je het Longfonds en Vogelbescherming Nederland. Het kost je niets extra’s, je hoeft alleen maar een keertje te klikken. Klinkt goed toch?

Hoe werkt deze actie?

1. Klik op de links van de webshop waar je (mogelijk) een aankoop wilt doen

Deze actie is inmiddels afgelopen, daarom zijn de links weggehaald.

2. Plaats jouw bestelling in de webshop

Je hoeft niets speciaals te doen, maar gewoon de order te plaatsen. Lekker makkelijk dus :)

3. Ik ontvang commissie

Met verschillende systemen wordt bijgehouden wie de klant aanleverde. Als jij de aankoop doet nadat je hierboven op de speciale links hebt geklikt, dan krijg ik een kleine vergoeding. De commissietarieven verschillen. Soms is het 2%, soms 10%, maar meestal ligt het percentage zo rond de 5%.

4. Ik doneer de commissie aan het goede doel

Alle commissie die ik ontvang over bestellingen die gedaan zijn tussen 24 november en 24 december via bovenstaande affiliatelinks, doneer ik aan het goede doel. Niet alleen met de Black Friday acties dus, ook als je daarna nog iets koopt. Voor jezelf, of als (kerst)cadeau voor iemand anders?

Mijn doel is om minimaal 400,- op te halen! Help je mee?

Opgehaald: € 577,98-

100%

Gedoneerd (totaal): € 578 (500,- op 23 december 2020 en 78 op 25 januari 2021)

50% gaat naar Geef Adem van het Longfonds

De helft van de opbrengst gaat naar Geef Adem campagne van het Longfonds. Want vrij ademen, is voor een heleboel mensen niet (meer) vanzelfsprekend.

50% gaat naar Vogelbescherming Nederland.

Ik had vier goede doelen geselecteerd en jullie mochten stemmen wie de andere donatie opbrengst kreeg. De meeste stemmen (35%) ging naar Vogelbescherming Nederland. Zij ontvangen straks dus de andere helft.

Goed om te weten:

  • Als je iets bestelt via een affiliatelink, dan zie ik niets van jouw bestel- en persoonsgegevens. Ik zie in een overzicht alleen wat er gekocht is via de affiliatelinks, maar niet wat door wie is gekocht.
  • Ik ontvang ook commissie als je niet in Nederland woont. Veel van de gelinkte webshops rekenen geen verzendkosten naar Belgie als je boven een bepaald bedrag bestelt.
  • Ik zal op deze pagina tussentijds bijhouden of het doel van 400,- gehaald wordt. Haal ik meer op dan het gehoopte doel, dan wordt dit bedrag uiteraard ook gedoneerd.
  • De poll voor het tweede goede doel (naast het Longfonds) wordt op 1 december bekend gemaakt. Stemmen kan tot 30 november.
  • Het duurt meestal 30 dagen voordat ik de commissie uitbetaald krijg. Ik zal alle goedgekeurde commissie uiterlijk 31 december doneren. Indien er in januari 2021 nog meer commissie binnenkomt, dan doneer ik die uiteraard ook.
  • Deze actie heb ik zelfstandig opgezet. De gelinkte webshops en bedrijven zijn hier niet direct bij betrokken, ik maak hierbij gebruik van bestaande affiliateplatformen. Ook de goede doelen zijn niet betrokken bij het opzetten van deze actie.