Twee simpele vragen waarmee je mij helpt om plannen te maken voor het nieuwe jaar!

Yes, het is december. Een maand die natuurlijk in het teken staat van de feestdagen. Voor mij is december ook altijd een moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Op de site doe ik dit ieder jaar in een blog en die van 2018 komt over een paar dagen online. Thuis doe ik dat met een schriftje aan het bureau, met naast me een grote pot thee en wat lekkers. Ik kijk terug en bedenk wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurd en gedaan is. Wat ging er goed, wat kon er beter? Heb ik gedaan wat ik wilde doen? Wat heb ik van mijn bucketlist kunnen afstrepen?

Omdat er geen belangrijke afspraken en deadlines in mijn agenda staan, vind ik deze periode tegelijkertijd ook een heerlijk moment om alvast vooruit te kijken. Dat doe ik trouwens ook nog een keer aan het begin van januari, wanneer vriendin Maaike en ik traditiegetrouw een bed & breakfast of huisje boeken en we drie dagen lang samen brainstormen over het nieuwe jaar. Maar stiekem begin ik daar in december al aan, want ik vind het zó leuk om plannetjes te smeden. Ik geniet daar echt van.

Maar voor die plannen van 2019, heb ik wel een beetje hulp nodig. Vink Academy bestaat alweer bijna 7 jaar (boy oh boy, waar blijft de tijd!). Sinds het begin schrijf ik met heel veel plezier artikelen en ik ben van plan om dat in 2019 natuurlijk voort te zetten. Ik heb daarvoor nog zat ideeën en onderwerpen om over te schrijven, al ben ik tegelijkertijd ook benieuwd: waar wil jij over lezen? Welke tips of inspiratie wil jij zien? Want zeg nou zelf; het is best zonde als ik een uitgebreid artikel schrijf over een onderwerp dat niemand leest, toch?

Daarom heb ik twee simpele vragen voor je:

Waar wil jij in 2019 graag een artikel over lezen?

En heb je nog een suggestie voor een thema/onderwerp van de fotografie challenge?

Inmiddels staat de teller van fotografie challenges op 57 stuks en ik moet zeggen; hier raken mijn ideeën wel een beetje op hoor. Dus als je nog een topidee hebt, let me know!

Om je een idee te geven, hierbij een opsomming van alle onderwerpen die we al gehad hebben (in alfabetische volgorde):
architectuur, bewegingsonscherpte, blauwe uurtje, bloemen, boeken, bruggen, cijfers, driehoeken, fietsen, geel, gestreept, groen, hollands landschap, huisdieren, ik ben waar mijn voeten zijn, in het bos, kader, kikkerperspectief, klein en dichtbij, lente, mooie muur plus voorbijganger, museum, muziek, oog, oranje, paddestoelen, plezier, reflecties, regen, rond, roze, schaduw, silhouet, strand, summer feeling, symmetrie, tulpen, typisch Nederlands, vakantie, verdwijnpunt, vervallen & verlaten, vervoersmiddel, vogelperspectief, vogels, voor 9 uur ’s ochtends, warme dranken, water, wind, wolkenluchten, zoet, zonsondergangen, zwembad. En daarnaast in december van 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 nog ‘mijn beste foto van het jaar’.

Goed.. nu je de achterliggende gedachte weet: wil je antwoord geven op één of beide vragen in onderstaand formulier? Je helpt me er enorm mee! Binnenkort ga ik er dan goed voor zitten en alles rustig doornemen. Mocht je nou denken; ik heb nog een tof idee, maar dat is geen artikel of challenge: deel dat gerust met me in het derde vakje.

Dankjewel!!!!