Topmenu

Gratis Puzzelboekje voor Fotografen

In de supermarkt zag ik een vakantiepuzzelboek liggen. Direct herinnerde ik mij hoeveel plezier ik daarmee vele zomers heb beleefd. Lekker op het strand of gewoon even in de tuin een puzzel maken past voor mijn gevoel daarom goed bij deze tijd van het jaar. Ik dacht toen bij mijzelf; “Hoe tof zou het zijn als je een puzzelboekje hebt met allemaal fotografie gerelateerde puzzels?!”

Het idee was geboren en diezelfde middag ging ik nog aan de slag. Het was letterlijk even ‘puzzelen’, maar met gepaste trots presenteer ik je daarom ook het Puzzelboekje voor Fotografen!

In dit puzzelboekje vind je o.a. een woordzoeker, kruiswoordpuzzel, diafragma-getallen-sudoku, cryptogrammen, Japanse puzzels en meer; allemaal gerelateerd aan de fotografie. Het maakt niet uit of je een fotografieliefhebber, beginnende fotograaf of professional bent. Met totaal 11 puzzels is er voor ieder wat wils en zal gegarandeerd voor plezier zorgen.

Daarbij is het puzzelboekje niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam! Met de fotografie kruiswoordpuzzel kun je namelijk gelijk jouw fotografiekennis testen. Alle antwoorden zijn op de site te vinden, dus het is niet erg als je iets niet weet, omdat je het gelijk kunt opzoeken :). Om het puzzelboekje nóg leuker te maken kun je met de Lightroom woordzoeker zelfs kans maken op leuke prijzen. De informatie hierover staat in het puzzelboekje zelf.

Download het gratis puzzelboekje voor fotografen

Ontvang het puzzelboekje per mail en print deze zelf uit. Het is leuk om mee te nemen op vakantie of om te doen terwijl je in de tuin van het zonnetje geniet. Print gelijk een extra exemplaar uit voor familie of kennissen of om weg te geven aan iemand waarvan je weet dat ze ook zo van fotografie (en puzzels) houden!

Stuur mij het puzzelboekje!

Voornaam
Email

Veel puzzelplezier!

 

Er zijn nog geen reacties.

Geef een reactie